Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mobiltelefonhasználat a...

Mobiltelefonhasználat a suliban, iskolában? Mit tennél ha ezt látnád?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi,ohgy ha egy tanár azzal kezdené az óráját,ohgy lenémítja a telefonját és kiteszi az asztalra utána pedig titeket is erre kérne,ohgy így tegyetek megtennétek-e? Mindezt azért tenné,hogy a táskában csörgő, csipogó telefonok, vgay az asztal alatti facebookkozás ne zavarja az órát. Nem várna el tőletek mást mint amit maga is csinál. Megtennétek ha arra kérne az órán mindenkinek a telefonja legyen lenémítva az asztalán maga előtt? Természetesen ha csörög a tanár sem venné fel óra közepén.

Mi a véleményetek erről?

2012. máj. 4. 09:46
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
87%

Én, megtenném.

De nálunk a tanárok is sokszor telefonálnak, smseznek...Én csak azokon az órákon szoktam netezni amik érdektelenek. Technika, ének, rajz, tesi (ha nem tesizek) stb... Amin figyelni kell ott max az időt nézem meg. Lehalkítva és kikapcsolva soha nincs a telefonom :)

2012. máj. 12. 20:33
 22/25 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez remek dolog, mert nálunk csomó tanár elkezd órán smsezni,meg telefonálni óra közepén mi meg már csak ha elővesszük akkor igazgatói jár. Ha a tanár is kiteszi én is kiteszem :D
2012. máj. 19. 21:02
 23/25 anonim ***** válasza:
31%
Nalunk a telozas alap, sot akar 1 lazabb oran vegig fulhallgatoval vagyunk...ha meg tortenik vmi bologatunk es ugy teszunk mintha erdekelne is...
2012. júl. 8. 10:30
 24/25 anonim válasza:
100%
szerencsések vagytok, hogy nálatok ilyen lazán megy a dolog... itt konkrétan nem is lehet nálad. az iskola területébe be sem viheted. a táska mélyén sem lehet lenémítva,mert táskakutatás van, és ha valakinél megtalálják, egyből igazgatói.
2014. okt. 7. 16:13
 25/25 anonim ***** válasza:
Felőlem nyomkodhatná a gyerek, viszont ha nem tudja amit kell, menne a karó... Ennyi.
2023. szept. 3. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!