Ti min szoktatok gondolkodni, mikor suliban kimerengtek az ablakon?
Énis hasonlókról szoktam gondolkozni, egészen addig amíg rám nem szólnak:D
14/L
# 6/11 Időpont tegnap 15:46
Ezt miért pontoztátok le?:D A kérdésre válaszoltam, és ha az ország 20-ik legjobb gimijlben így is kitűnő vagyok, hülye sem lehetek, szóval milyen egyéb ok miatt szavaztatok le?:D
(Bocs az OFF-ért.)
haverokról,meg hogy milyen lesz majd középiskolába
14/l
"De jó/rossz idő van"
"Hogy fogok hazamenni zuhogó esőben?"
"Már megint min akadt ki a tanár?"
"Mikor fejezi már be?"
"Mikor csengetnek már ki?"
"Mi lesz ma délután?"
"De szép az a felhő"
"Álmos vagyok."
Pont egy parkra néz az osztályunk ablaka. A park körül pedig panelházak vannak, azt hiszem öt darab. Azt szoktam nézni, hogy van-e valaki a házakban. Már rendszeresen megfigyelem legújabb barátunkat, a 'köntösös, kopasz pasit' :D Meg néha nézem a fákat, meg a parkot, és arra gondolok, hogy milyen szép. Vagy azon gondolkozom hogy mit rajzoljak. Van egy firkálós füzetem, és abba rajzolok néha órán. Csak ilyen általános dolgokat. Állatokat, tárgyakat, ilyesmit...
Na meg a szokásos gondolatok:
-ajj legyen már vége...
-annyira unalmas
-mi is lesz a következő óra? matek? ne mááár.
-jé, ma lesz tesi!
-vajon mi lesz a kaja?
A kedvenc filmemről, kedvenc könyvemről :) Esetleg azon gondolkodom, hogy olyan jó lenne írni egy könyvet, és annak a részein :D
Illetve: WTF??? Az mi...? Mit írt már megint a táblára? Csak egy pillanatig nem figyeltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!