Mit lehet tenni egy olyan szülővel, aki szerint az ő gyereke szent?
Mégis mit vársz anyukától?
Nem mehet be a gyerekével, hogy ott legyen és kezelje a marhaságait.
Fenyítse meg otthon? Gyerekeden veri majd le.
Ezt az iskolában kell kezelni.
Mondd meg a sajátodnak, hogy kerülje el, szóljon mindig, ha baj van...stb.
"így ügyürüm-bügyürüm, hanem leszidná, és elmondaná, hogy nem szabad, az sokat segítene a helyzeten"
Azt te csak hiszed.
na, abból lenne az igazi paláver, ha én beszélnék vele :D
de komolyra fordítva, nem szeretnék én más gyerekével beszélni, ahogy én sem szeretném, hogy más szülő az enyémnek essen neki. Mert én mondjuk tudom, hogy igazam van (tanárok, oszttársak megerősítése miatt), de ha az én gyerekemnek esnének neki, nem tudná megvédeni magát egy felnőttel szemben akkor sem, ha annak nincs igaza, ezt meg végképp nem szeretném
4, akkor mi a megoldás? nem a szülőnek kéne nevelnie a gyerekét?
"nem a szülőnek kéne nevelnie a gyerekét?"
Az iskola és a szülő EGYÜTT nevel.
A szülő otthon, az tanító az iskolában.
A szülő nincs az iskolában, nem tud beavatkozni. Otthon hiába járatja a száját, ha a gyerek önkontrollra még képtelen.
Az iskolába be nem mehet. Ott a tanító dolga rászólni.
5. Osztalyba volt. Noveremre raszallt egy ciganylany. Anya tobbszor probalt intezkedni az iskolaba , szolni a tanaroknak az igazgatonak, de nem tortent semmi. Addig fajult a dolog hogy a ciganylany megtepte a noveremet egy reggel, noverem felhivta anyat mitortent. Delbe a tesioran amikor sorakoztunk anyam megjelent megfogta a ciganylany karjat kihuzta mindenki ele a sorbol es megmondta neki ha megegyszer hozzamer szolni a noveremhez eltori a karjat. Meg a tanar se mert kozbe szolni! Ennek eredmenyul a ciganylany felhivta az anyjat.. az anyuka elkerte anya telefonszamat a sulitol majd egy parkba kert talalkozot ugy hogy a ketto anyuka es a ketto lany legyen csak ott. A talalkozo megtortent meg aznap! Mindenki elmondta serelmeit, a ciganylany anyukaja kotelezte a lanyt hogy kerjen bocsanatot, es megigerte neki hogy ha meg egy panasz erkezik ra akarkitol is kiveti az osszes fogat! Tobb problema nem volt a lannyal!
Sajnos az iskolan beluli eroszakot az iskolanak kene kezelnie. Es ha elso jelzesre nem tortenik valtozas, igen a csaladsegitonek jelezni, ha meg ugy sem az illetekes gyerkocot rovid idon belul eltanacsolni az iskolatol, sok sok gyerek nem lenne lelkileg serult, vagy ongyilkos. En igy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!