Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Krétában százalekos értékelésn...

Krétában százalekos értékelésnèl 89% hanyasnak számít?

Figyelt kérdés
Elsős a kislányom. Erdekelne, hogy vannak a szazelek hatarok. Meddig 5ös stb….
dec. 13. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Sehányasnak. Nem véletlenül nem kapnak jegyet csak százalékos értékelést.
dec. 13. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Majdnem ötös. Nálunk 90 %-ig ötös a dolgozat. A lányom negyedik osztályos, az osztályfőnök a mai napig ráírja a százalékot is.
dec. 13. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
Nálunk ha jól tudom, 91%-tól ötös. Tehát nálatok az 4-esnek felel meg. Ami tök jó! 🤗
dec. 13. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

Négyesnek felel meg.

Ahol nincs jegyes értékelés, ott is figyelnek arra, hogy átváltható legyen jegyre. Még waldorfnál is, ha valaki jelentkezne normál gimibe, direkt úgy értékelnek, hogy át tudják váltani. Szerintem ezért tök hülyeség ez a szöveges értékelés. Ez a százalékos viszont tetszik

Ez erős négyes, egyáltalán nem rossz, majdnem ötös.

Szerettem az értékeléseket, ilyen háromnegyed, meg alá..:) Ezeken a százalékosokon viszont látszik, hogy pontosan hogyan is áll a gyerek.

dec. 13. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
22%

94%tol van 5 a fiam sulijaban

0-65% 1

66-75% 2

76-85% 3

86-93% 4

94- 5

dec. 13. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
1-es, vagy 2-es.
dec. 14. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!