Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülőként zavarna, ha a...

Szülőként zavarna, ha a gyereked osztályfőnöke drag queen lenne a magánéletében? Hogy kezelnéd magadban a helyzetet? Változna a véleményed a gyereked korának függvényében?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés, láttam egy rövid dokut a témával kapcsolatban, és az ihlette a kérdést.

Igazából azalatt, hogy magánéletben drag queen, azt értem, hogy nyilván nem beöltözve tanít, hanem full átlag kinézettel. Viszont sulin kívül megesik, hogy fellép, közösségi médiában aktív, oszt meg felvételeket a fellépéseiről, beszél arról, hogy mi hogyan működik. Tehát például ha van olyan korban a gyereked, hogy használhat önállóan közösségi médiát, akkor előfordulhat, hogy lát egy drag queen sminktutorialt az ofőtől, vagy egy fellépés részletet tiktokon.

Mennyire lenne más a véleményed erről, ha az alsós tanítóbácsiról lenne szó, vagy a felsős osztályfőnökről, vagy épp a középiskolai osztályfőnökről?

dec. 5. 13:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
17%

Biztos hogy átíratnám máshova.

Nem normális dolog amit művelnek...agyilag betegek.

dec. 5. 13:46
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Ha normális és jól tanít nem...a magánéletében azt csinál, amit akar.

Egy gyereknek meg elkell magyarázni mi az és hogy ő ilyen és kész.

dec. 5. 13:57
 3/21 anonim ***** válasza:
24%

Mire való ez a kérdés? Komolyan érdekelne,mi célja van.

Nem,nem hagynám ott a gyerekem abban az iskolában.

Ahol én tanítottam,ott még azért is behívatott az igazgató egy huszonéves férfi és egy szintén huszonéves női tanárt,mert házasság nélkül folytattak kapcsolatot, úgy, hogy az egyik még nem vált el.

Van egy alapvető erkölcsi szint,amit egy tanárnak magára nézve kötelezőnek kell tartania, mert PÉLDAMUTATÓ magatartásával nevel és oktat.

Igen,a magánélet is beleszámít,azt is nézik,kérdezik, mikor az ember tanárként elhelyezkedik.

Nem tudom elképzelni azt a szituációt,amikor a férfi tanár hétköznap tanít,hétvégén meg melegbárokban lép fel.

Bocs,de nem. Ez túlmegy egy határon.

dec. 5. 14:32
 4/21 anonim ***** válasza:
56%

Dehogy zavarna, amíg normális ember. Az egyik gyerejem osztályfönöke egy pszichopatha bunkó, szerintem ő hobbiból embereket nyúz meg. Jobban értékelnén,ha egy kedves nő lenne, vagy férfi, az,hogy magánéletében mit csinál nem az én dolgom míg nem ártalmas.

Sőt,legalább elfogadó lenne a gyerekekkel is, többségük egy karór nyelt fapina.

dec. 5. 15:09
 5/21 anonim ***** válasza:
69%

Mert pontosan mi is olyan erkölcstelen egy drag queenen vagy a melegbárban? Ha valakit ilyenre kényszerítenek, az nyilván nincs rendben, de ha önként teszi, akkor az a magánügye.

A felnőtt tartalmakat megfelelően meg kell jelölni, és a Facebookon se véletlenül van korhatár. Egy alsós ne szörfözzön felügyelet nélkül az interneten. A felsőssel pedig már lehet ezekről beszélni (és ott is inkább 7-8-adikos, pl. a Facebookra 13 év a korhatár).

Nálunk eleve az osztálytársaimtól jöttek a nagyon káros szexuális nézetek. Szerintem még jól is jött volna egy tanár aki a témában járatosabb és jobban merünk ilyesmivel hozzá fordulni. Például egy nyíltan homoszexuális tanártól sokkal kevésbé számítanék ítélkezésre és jobban szóltam volna neki, ha mondjuk szexuális jellegű bántalmazás van az osztályban.

dec. 5. 15:13
 6/21 anonim ***** válasza:
76%

"A felnőtt tartalmakat megfelelően meg kell jelölni"

Most ezt nem kötekedés, meg amúgy a hozzászólásoddal egyetértek, de egy drag queen tartalom nem feltétlenül felnőtt tartalom. Egy beszélgetős sminkvideó nem 18+. Egy fellépés sem feltétlenül, ha csak ilyen táncos-énekes dolog.

Amúgy aki nem hagyná a gyereket abban a suliban, az miért nem? Ha amúgy szakmailag rendben van, jól tanít, kedvelik a gyerekek, akkor miért akkora baj, ha suli falain kívül csinál ilyeneket? Órán úgyse beszél róla, ha szakmailag rendben van.(Az iskolába nem hozza be a témát az pont az, hogy nem beszél róla) Akkor nem mindegy, hogy a gyerek úgy bukkan rá a tiktokos sminkvideóra, hogy az egy random drag queen, vagy egy tanára?

dec. 5. 15:22
 7/21 anonim ***** válasza:
14%

Hogy miért? Írd be a google-be hogy Drag queen és nézd meg hogy miket ad ki csak első blikkre

Ha egy valaki férfi létére így érzi jól magát ott fejben óriási bajok vannak

dec. 5. 15:26
 8/21 anonim ***** válasza:
10%

6!

3as vagyok. Idézem a hozzászólásom. Kérdésedre a válasz:

"Van egy alapvető erkölcsi szint,amit egy tanárnak magára nézve kötelezőnek kell tartania, mert PÉLDAMUTATÓ magatartásával nevel és oktat.

Igen,a magánélet is beleszámít,azt is nézik,kérdezik, mikor az ember tanárként elhelyezkedik."

dec. 5. 15:31
 9/21 anonim ***** válasza:
78%
És mindegyiknek ismered a magánéletét? Kiíratod attól is, aki veri az asszonyt, lopott már, passzív agresszív, erőszakosan ismerkedik, káromkodik, gyorshajtó, alkoholista....? Vagy csak ha női ruhát hord az a gáz. Amúgy fordítva? Nő hordhat férfi ruhát? Az nem gát, vagy akkor is kiíratod?
dec. 5. 15:51
 10/21 anonim ***** válasza:
39%

Nekem bejön a drag, rupaul is nagyon tetszett, a műsora, a film, de ember..

Hatalmas meghasonlás, nem gondolom, hogy a 18+karikás műsort látnia kellene tiniknek és azt sem gondolom, hogy “közszereplőnek” oktatnia kellene, győzikének sem, meg berki krisztiánnak sem, meg nem tudom kik vannak manapság, de aki olyam tartalmat tesz közzé, ami nem fér össze az iskolai normákkal, az ne tanítson. Nem azért, mert rossz ember, hanem azért, mert kevésbé lesz hiteles, ha atomszexi ruhákban billeg, ripacskodik és esetleg csúnyán beszél, mutogatja a testét(meg a szivacsait:)) és közben próbálja ennek ellenkezőjére nevelni a gyerekeket:) Egyszerűen egy tanárnak nem lehet ilyen nyíltan szexualizálnia magát közszereplőként, ez felnőtt dolog, felnőtteknek. Amúgy honnan tudnák a gyerekek, hogy a tanár személye ki dragben? Vagy a sima profilján is draget lájkol, oszt meg? Hivatkozik magára kiadva a nevét??

Ha csak titokban fellépne és senki sem tudná az teljesen korrekt, hisz ő is jó ember. Nemtudom, hogy érted-e..

Gimiben amúgy nekem belefér, 16+os gyerekek már úgyis többet tudnak, mint sok felnőtt, de 9-10. Osztályban még nem. Tartson faktot 11-12.ben. Le merném fogadni, hogy még jobban is tanulnának, csak lássák:)

dec. 5. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!