Első osztályos gyereknek sima hátizsák?
Figyelt kérdés
Herlitz iskolatáskája van jelenleg, de úgy érzem, hogy kicsi. Pedig csak a tolltartóját, olvasókönyvet, plusz időnként pár könyvet hoz haza. Meg az uzsonnás dobozt. Az osztályában mindenkinek ilyen doboz táskája van. Hülyeség lenne lecserélni normál hátizsákra?tegnap 11:33
2/4 anonim válasza:
Ha alig van benne valami, akkor lehet sima hátizsák. De azt nem értem hogyan lehet kicsi az iskolatáska, ha alig van benne valami? Elsőben egy ingyen kapott reklám hátizsákja volt, de nem kellett hazahozni semmit és én vittem mindig a táskát hazafelé, vagy apja autóval.
3/4 anonim válasza:
Nekem pl alapból magas a lányom a korához képest. Első osztályban pedig különösen furán nézett volna ki egy tipikus doboz táskával. Szóval neki pl jó volt a hátizsák alakú a mérete miatt is...
4/4 anonim válasza:
Van aki alapból azzal kezd, nincs abban semmi.
Viszont az elsős táskák a hatizsák fazonnál se nagyobbak semmivel, csak több fakk van.
Ha nagyobb kell, akkor felsősöknek ajánlott méret kell, de ahhoz akkora gyerek is, különben lógni fog rajta.
Lányom 134 cm és még mindig doboztáskája van, kb. "most nőtt igazán bele", rá óriási lenne más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!