Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Máshol is nyilvánosak a...

Máshol is nyilvánosak a listák mindenkinek osztálypénzről, hogy ki mennyit tett bele eddig, ki mennyivel van elmaradva nevek szerint?

Figyelt kérdés

#osztálypénz #nyilvános névlista elmaradások
nov. 29. 13:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%
Nekem őszintén szólva hányingerem van az ilyen pedagógusoktól és a mások pénztárcájában turkáló szülőktől is. Sőt, igazából az anyukák többségétől kiráz a hideg.
nov. 29. 14:39
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

#11 Másnak meg attól van hányingere, ha valakinek a gyerekének már harmadik éve az szmk-s szülő veszi meg a mikulás csomagot, mert az szmk-st jobban érdekli, hogy az a szegény gyerek ne maradjon ki, mint a gyerek saját anyját.

Vagy attól, hogy a másik 20 gyerek fizeti annak a 2-nek is a kirándulást, aki nem fizeti be az osztálypénzt.

Ez legtöbbször nem a pénztárcán múlik, hanem azon, hogy valaki képes alapvető együttélési szabályokat betartani vagy sem.

nov. 29. 14:47
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

Annak az anyukának is igen kellemetlen lehet magánidejében a te gyereked dolgait is intézni. Ő szerez be mindent ami véve van abból a pénzből. Inkább megköszönni kéne és nem beleállni.

Szerintem az, hogy nyílvános annak nem gáz aki fizeti rendesen. Aki nem fizeti az meg nézzen magába. Hamár ő magára válalta ezt a feladatot, akkor hagyne ő szaladjon már és alkalmazkodjon 20x gyerek szüleihez. Énse engedném a gyereknek odaadni. Ha eltűnik a gyerek táskájából, akkor ők vannak felelősségre vonva ezért és neki kell a saját pénztárcájából pótólni, mert nyílván te letudnád annyival, hogy én odaadtam a gyereknek és kész. Néha gondolj bele a másik szemszögéből is, hogy neki mennyi dolga van vele, neked megcsak odakell adnod neki.

nov. 29. 15:07
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem nyilvános, de nagyon kíváncsi lennék rá.
nov. 29. 15:18
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos nem, de pontosan tudjuk, hogy jó Néhány szülő 3 éve semmit nem fizet, mégis mindent ugyanúgy még kap a gyereke mint az enyém. Nekem senki ne mond ahogy nincs rá pénz....... Vna családi minimum tessék elrakni azt a havi 500ftot belőle. De azért fél 5kor mennek a gyerekért meg fél 8ra már ott vannak.. Hányok ettől.
nov. 29. 16:15
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk úgy van, hogy az szülők beadják év elején a teljes összeget az évre, és ennyi. Egyébként nem nyilvános, szoktak szólni külön, ha valakinek elmaradása van, de nagyon ritka.
nov. 29. 17:08
 17/21 anonim ***** válasza:
93%

Az első helyen nem volt nyilvános, a másodikon sem, a harmadikon igen és havonta jött értesítő ki hogy áll, a negyedikben nem, de félévente jön értesítő, hogy ki nem fizette még be.

Mindenhol máshogy van.

nov. 29. 17:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tökre tetszene egy ilyen rendszer. Bár nálunk szmk szülő gyereke sikkasztotta el a pénzt amit beadtunk, és nem csak 2-3 ember pénzéről volt szó. 😂
nov. 29. 19:51
 19/21 anonim ***** válasza:
10%
Én utálom az osztalypénzt, megszüntetném, így eldönthetném mire adnék be pénzt. Pl: alapítványi befizetésre, tanároknak ajándékra, kifessék az iskolát ezekre nem adnék. Adnék ha író szer felszerelésre, papírra, Mikulás csomagra. Nàlunk sem nyilvános.
nov. 29. 20:53
 20/21 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk nyilvános. Egyszerre szoktam 3-4 havit beadni, volt mikor késtem, így könnyebb követni.

Azért az anyukának is elég időigényes és kellemetlen lehet x gyerek szüleinek írni, hogy x havi összeggel tartozik.

nov. 29. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!