Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Máshol is nyilvánosak a...

Máshol is nyilvánosak a listák mindenkinek osztálypénzről, hogy ki mennyit tett bele eddig, ki mennyivel van elmaradva nevek szerint?

Figyelt kérdés

#osztálypénz #nyilvános névlista elmaradások
tegnapelőtt 13:22
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Tehát pl látod hogy x anyukája tartozik ennyivel, y anyukája tartozik annyival, te tartozol amannyival és igy tovább.
tegnapelőtt 13:23
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk nem nyilvános.
tegnapelőtt 13:31
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk nyilvános, de nem értek ezzel egyet.
tegnapelőtt 13:46
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Ugyan csak óvoda kiscsoport, de szülőin körbeadták a listát.
tegnapelőtt 13:56
 5/21 A kérdező kommentje:
Nálunk nyilvános, de arra hivatkoznak hogy "de mindenhol így van".
tegnapelőtt 14:06
 6/21 anonim ***** válasza:
93%

Az oviban nyilvános volt, az iskolában én vagyok az SZK-s, privátban szoktam figyelmeztetni azt, aki elmaradásban van.

Egyébként a transzparencia azt zavarja, aki potyautas a rendszerben. A potyautas viszont a többi szülőt zavarja.

tegnapelőtt 14:15
 7/21 anonim ***** válasza:
25%
Egyáltalán nincs így és mivel jogilag nem is kérhet így elég felháborító, hogy ezt nyilvánosságra van hozva mondom ezt úgy, hogy fizetem és nálunk is nyilvános igaz még csak ovoda. De a tapasztalatom az, hogy amúgy úgyis körbe megy a hír ha valaki nem fizet.
tegnapelőtt 14:16
 8/21 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem teljesen korrekt, hogy nyilvános. Havi pár ezer forintról van szó, a családi pótlékot erre tessék fordítani ne cigire és máris nem lesz ciki, hogy nincs befizetve.
tegnapelőtt 14:28
 9/21 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem gusztustalan és megalázó. Akárcsak az, amit pl. az utolsó válaszoló beugatott, hogy ne cigizennek és lesz rá pénz. Senki nem tudhatja, hogy kinek milyen kiadásai vannak. Pár ezer forint is sokat számíthat. Nem feltétlenül cigizik az, akinek nincs elég pénze.
tegnapelőtt 14:36
 10/21 A kérdező kommentje:

Nálunk azért zavart okoz hogy gyerekkel nem lehet beküldeni az osztályfőnöknek, aki vezeti annak a gyerekének se lehet odaadni, átitalással nem lehet rendezni.

Hanem ami most van kellemetlen megoldás, hogy azzal az anyukával kell külön magánidőben találkozni aki szedi. Nyilván a gyerekekért se megyünk egyszerre meg neki hazajárós megba stb.

tegnapelőtt 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!