Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mi volt a leghülyébb öltözködé...

Mi volt a leghülyébb öltözködési szabály, amivel gyermeked iskolájában találkoztál?

Figyelt kérdés
Pl nálunk tilos az ujjatlan felső, a rövidnadrág és a nyitott orrú cipő, szandál, és a papucs, illetve a leggings.
nov. 13. 14:05
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
42%
Középső fiam imádta a szakadt farmerokat anno.... hát piszkálta érte a tanár hogy mivan gyüjtsünk adomanyt?
nov. 16. 16:25
 22/23 anonim ***** válasza:
34%
Ha ribāncnak öltözik az is lesz belőle..
nov. 22. 01:23
 23/23 anonim ***** válasza:
74%

Nekem az alábbiak voltak a leghülyébbek - hozzátenném, nem szülő vagyok, hanem diák, és a régi élményeimből táplálkozom:

- kötelező iskolaköpeny (se nem egyenruha, mert mindegyik más, se nem előnyös, se nem mutat összetartást, és ugyanúgy lehet vele divatozni...)

- tesiórán kötelező tornadressz lányoknak (nem néz ki esztétikusan, nagyobb darab lányoknak kényelmetlen és kellemetlen stb.)

- nem lehet rajtad fejfedő az iskola épületében... egy olyan alkalom volt, amikor az egyik osztálytársamról egy minket nem is tanító tanár erőszakkal rángatott le egy fejkendőt, ami azért volt rajta, mert nagyon durva psoriasisa volt, és nem akart közszemlére tenni a vörös, hámló fejét

- körömlakk és hajfestés tiltása... sztem ez nettó hülyeség... nem egy színes lakktól lesz az ember lánya k...a, és inkább tiniként kísérletezzen a hajfestéssel, mint munkában 25 évesen

- nyáron spagettipántos top tiltása

nov. 26. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!