Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mi volt a leghülyébb öltözködé...

Mi volt a leghülyébb öltözködési szabály, amivel gyermeked iskolájában találkoztál?

Figyelt kérdés
Pl nálunk tilos az ujjatlan felső, a rövidnadrág és a nyitott orrú cipő, szandál, és a papucs, illetve a leggings.
nov. 13. 14:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
Nincs ilyen. A középiskolásom ofője nyíg néha a haspólók miatt, de őszintén? Azt még meg is értem valahol.
nov. 13. 14:09
 2/21 anonim ***** válasza:
76%

Mondjuk azért tényleg ne papucsban járjon már a gyerek iskolába..

Ugye ez oda-vissza működik, kíváncsi lennék mit szólnának a szülők ha a tanárnő jelenne meg június elején egy ujjatlan haspólóban, p.csa gatyában és flip-flopban tanítani...

nov. 13. 14:12
 3/21 anonim ***** válasza:
41%
Tűsarkúban nem lehet menni. A lányom nagyon szeretné pedig, mindig tűsarkút hord.
nov. 13. 14:13
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
A fiam még csak 2, így róla nem tudok nyilatkozni, de emlékszem, mikor a mi osztályfőnökünk tartott kiselőadást az épp 125. évfordulóját ünneplő giminkről, és kérte, hogy "NAGYON halálfejes pólókban" ne járjunk már (a kicsit halálfejes még elment...?) 😀
nov. 13. 14:17
 5/21 anonim ***** válasza:
91%

nekem anno egy idióta volt az ofőm (és 90-es évek második fele, nem 1950), a szoknyánknak legalább egy tenyérnyivel térd alá kellett érni...

Beteg lett a szalagavatónk előtt, úgyhogy lázadtunk, és éppen térd fölé érő aljat varratott mindenki, nem tudott beleszólni. Újat akart a ballagásra, de ott a szülők nem hagyták magukat.

nov. 13. 14:25
 6/21 anonim ***** válasza:
80%

Mondjuk amilyen 40 fokok vannak ma már május-szeptember között így lassan át kellene gondolni, meddig tartunk ki a múlt századi öltözködés mellett.

A leggings, tűsarkú, haspóló és társai szerintem nem csak iskolába nem valók, de munkahelyre sem, hacsak nem a felnőtt iparba megy valaki dolgozni, vagy nagyüzemben influenzáskodik az instán, tik-tokon.

De azért a rövidnadrág, szandál tiltásokat már lassan át kéne értékelni.

nov. 13. 14:26
 7/21 anonim ***** válasza:
92%

Szerencsére semmi nem tilos, ami még a jóízlésbe belefér, egyedül a haspóló, de ezt is megszavaztatták előtte. Szerintem tök jogos,hogy 14-15 éves gyerekek ne egy utcaszélinek öltözve járjanak iskolába. Nem kell nyilván csadorban járni, de fel lehet ízlésesen is öltözni az időjárásnak megfeleleően. Nemrég az okt. 23.-ai ünnepség kapcsán láttam egy kislányt egy fekete picsányi rövidnadrágban (inkább hasonlított egy francia bugyira), meg fehér blúzban....nálam ez nem épp alkalomhoz illő ünneplő, én biztos nem fogom ilyen göncben utcára engedni a lányaim, nem még iskolába. Lehet csinosan öltözni úgy is,hogy nincs kint mindene.

Azért a papucs, magassarkú (ha nem egy participő platformmal) stb. szerintem belefér még.

nov. 13. 14:33
 8/21 A kérdező kommentje:

7 Pl ilyen papucsok:

[link]

[link]

nov. 13. 14:37
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gagyi egyenblúzt meg kellett venni. Nyakkendőt-lányoknak is, meint az angol közèpiskolàkban. Kb 9-es lehettem, mikor ezeket bevezettèk. Ünnepsègeken és iskolai misèken (havi 1x vasàrnap kötelezően) kellett viselni.

Iskolaköpeny, ràhìmezve a nevünkkel. 90-es èvekben.

nov. 13. 14:39
 10/21 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem ezekkel a papucsokkal semmi gond 🤷🏼‍♀️

nov. 13. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!