Tanulj vele! Ugyan nekem még nincs gyerkőcöm, de velem mindig tanultak anyáék. Sajnos a suliban nem ügyelnek rájuk.
nov. 5. 16:40
2/12 anonim válasza:
Hogyne. 5.osztalyos a lanyom es meg mindig tanulni kell vele. Mit goblndoltal. Alsoban tuti vegig kell.
nov. 5. 16:57
3/12 anonim válasza:
Sajnos igen, még ötödikben is azzal telik a délutánunk, hogy újra leadom a tananyagot úgy, hogy megértse. Amit ért azt már idén egyedül tanulja, alsóban még segítettem végig.
nov. 5. 17:04
4/12 anonim válasza:
Akkor tanulok vele, ha valamit meg kell tanulni, pl verset, szorzó táblát, környezetet. Olvasni szoktunk itthon is, bár a napköziben is olvasnak. Az írásbelit a napköziben megírja, ott le is ellenőrzik, általában megnézem, mit csinált, de ennyi. Most 3. osztályos.
nov. 5. 17:41
5/12 anonim válasza:
Első vok miért lettem lepontozva?
nov. 5. 17:45
6/12 A kérdező kommentje:
Napköziből is hamarabb fogom elhozni így mert értelme nincs.
Ma is a fordított u kellett volna írni, de csak hullámos vonalakat firkált oda, a napközis tanító meg láttamozta, hogy kész.
nov. 5. 18:06
7/12 anonim válasza:
Ha hazaértek legyen pihenő, amikor azt csinál amit ő akar. Játszik, alszik amit akar.
Sok szülő nem hagy pihenőt.
És ha pihent akkor kell tanulni.
nov. 5. 19:24
8/12 anonim válasza:
Első naptól kezdve tanulunk szinte minden délután. Ők együtt csinálják a házit, de sokszor hiányos, mert nem figyel, lemarad....
Haza értünk,eszik, játszik vagy mesét néz. Én addig főtt kaját készítek. Aztán fél 6 körül nekiülünk. Most másodikos. Az ilyen írás előkészítő vonalak nálunk is katasztrófálisak voltak 😁
De a betűk egész jól mentek neki. Ne aggódj!
nov. 5. 21:03
9/12 anonim válasza:
4.es lányom nélkülem sajnos egy fingot sem tud megtanulni 🙂
Elegem van
nov. 6. 10:02
10/12 anonim válasza:
Utolso,enyem 5.osztalyos de detto. Tudna,de nem akar. Letojja a rossz jegyet is. Elvarna,h en olvassam fel 3x hogy majd o hallas utan megtanulja, meet arra lusta,h a fuzetet,konyvet a kezebe vegye. Baromi faraszto az kis ovis ,hazimunka,nagy haz es udvar mellett. A melo utan! Az oszi szinetet is vegig tanultuk, mert minden tanar beaadandot vagy memoritert adott fel. Remelem csuklottak, szidtam oket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!