Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsős gyerekkel tanultok vele...

Elsős gyerekkel tanultok vele otthon?

Figyelt kérdés

Napköziben semmi lecke nem készül el, semmit sem tanul.

Ösztönzik őket az egyedül tanulásra, ami azt jelenti az írásbeliket összecsapja. Pl faleveleket kellett színezni, mint egy kisbaba úgy összefirkálja.

Írás előkészítésben, csak firkál.. maszatos minden.

Itthon mire hazaérünk fáradt, nem akarja csinálja.. ez látszik a teljesítményén is. Máshol is így van?

Nem figyelnek rájuk

nov. 5. 16:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Tanulj vele! Ugyan nekem még nincs gyerkőcöm, de velem mindig tanultak anyáék. Sajnos a suliban nem ügyelnek rájuk.
nov. 5. 16:40
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Hogyne. 5.osztalyos a lanyom es meg mindig tanulni kell vele. Mit goblndoltal. Alsoban tuti vegig kell.
nov. 5. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen, még ötödikben is azzal telik a délutánunk, hogy újra leadom a tananyagot úgy, hogy megértse. Amit ért azt már idén egyedül tanulja, alsóban még segítettem végig.
nov. 5. 17:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tanulok vele, ha valamit meg kell tanulni, pl verset, szorzó táblát, környezetet. Olvasni szoktunk itthon is, bár a napköziben is olvasnak. Az írásbelit a napköziben megírja, ott le is ellenőrzik, általában megnézem, mit csinált, de ennyi. Most 3. osztályos.
nov. 5. 17:41
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Első vok miért lettem lepontozva?
nov. 5. 17:45
 6/12 A kérdező kommentje:

Napköziből is hamarabb fogom elhozni így mert értelme nincs.

Ma is a fordított u kellett volna írni, de csak hullámos vonalakat firkált oda, a napközis tanító meg láttamozta, hogy kész.

nov. 5. 18:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha hazaértek legyen pihenő, amikor azt csinál amit ő akar. Játszik, alszik amit akar.

Sok szülő nem hagy pihenőt.

És ha pihent akkor kell tanulni.

nov. 5. 19:24
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Első naptól kezdve tanulunk szinte minden délután. Ők együtt csinálják a házit, de sokszor hiányos, mert nem figyel, lemarad....

Haza értünk,eszik, játszik vagy mesét néz. Én addig főtt kaját készítek. Aztán fél 6 körül nekiülünk. Most másodikos. Az ilyen írás előkészítő vonalak nálunk is katasztrófálisak voltak 😁

De a betűk egész jól mentek neki. Ne aggódj!

nov. 5. 21:03
 9/12 anonim ***** válasza:
60%

4.es lányom nélkülem sajnos egy fingot sem tud megtanulni 🙂

Elegem van

nov. 6. 10:02
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolso,enyem 5.osztalyos de detto. Tudna,de nem akar. Letojja a rossz jegyet is. Elvarna,h en olvassam fel 3x hogy majd o hallas utan megtanulja, meet arra lusta,h a fuzetet,konyvet a kezebe vegye. Baromi faraszto az kis ovis ,hazimunka,nagy haz es udvar mellett. A melo utan! Az oszi szinetet is vegig tanultuk, mert minden tanar beaadandot vagy memoritert adott fel. Remelem csuklottak, szidtam oket.
nov. 6. 16:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!