A Krétában a ti gyereketek iskolája is kikapcsolta a tanóra/foglalkozás témájának megjelenítését és az osztályátlag láthatóságát?
Figyelt kérdés
Mire jó ez?okt. 21. 09:03
1/11 anonim válasza:
Nálunk az átlag van kikapcsolva, azért, hogy nem hasonlítgassák a debil szülők a gyerekeiket egymáshoz, hogy Pistike 3-ast kapott, de az átlag 4.3 akkor Pistike hülyegyerek...
2/11 anonim válasza:
Igen nálunk is kikapcsolták pedig tavaly lehetett látni, nem tudom miért.
5/11 anonim válasza:
Mindkettő látszik.
Az osztályátlag ki volt kapcsolva pár éve, és a szülők kiverték miatta a balhét, és bekapcsolták. Ugyanis igenis hasznos tudni, hogy mindenki szarul áll-e, és akkor a tanárral lehet gond, vagy hogy a gyerekem mélyen az átlag alatt van egyedül, és akkor segítenem kell neki.
6/11 anonim válasza:
Osztalyatlag 2 eve ki lett kapcsolva,nem ertem. Engem is erdekelt. A temat nem is lattuk soha, utolag hf van rogzitve akkor van tema es ott latom vagy jegynel hogy mibol kapott,milyen temabol.
7/11 anonim válasza:
Mi lett volna veled a kréta előtti időszaban???
8/11 anonim válasza:
A tanóra témáját azt se tudom, hol kellene néznem. Gondolom ki van kapcsolva.
Az átlag mindig is ki volt. Én nem gondolom rossznak. Szülőin esik szó az atlagról, elég akkor. A gyerekemet anélkül is "be tudom lőni" a többiekhez.
9/11 anonim válasza:
Amikor én voltam középsulis (általános sulis koromban nem volt kréta), akkor az osztályátlag nem volt látható. Az óra témája igen, de a legtöbb tanár nem vezette normálisan, volt, aki nem is azt írta be, amivel az órán foglalkoztunk. Pl órán a görög demokráciát ismételtük 12-ben, Krétába meg beírta, hogy Jugoszlávia felbomlását tanultuk.
10/11 anonim válasza:
Téma sosincs, házi is csak a fb csoportban. Átlag van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!