Mi a véleménye a gyermekednek a Lego táborról? Szeretne menni a fiam jövőre, még sosem volt ott alvós táborban, 10 éves lesz jövőre. Jól érezte magát a gyereketek? Mi a ti véleményetek?
Ez miért kérdés itt?
Annyira elszomorít, hogy ezt nem tudjátok a családotokban megbeszélni, mert nem ismered a gyerekedet. Te tudod milyen. Azt is te tudod, vagyis tudnod kellene, hogy te milyen vagy.
Semmivel nem leszel előrébb 5 kommenttel, akiknek a gyerekei nagyon jól érezték magukat, meg 5 kommenttel, akiknek meg nem.
Csakhogy az élet nem pontokba van szedve.
Sajnálom, hogy ide kell írnod.
#3 Te miért írtál ide? Nem kötelező válaszolni.
Nem azt kérdeztem, hogy ki sajnál 🤷♀️
Ne foglalkozz az egyes- hármassal, rosszindulatú kötekedő!
Ez egy hasznos kérdés, felméred mennyire népszerű, milyen fajta gyerekeket érint, milyen ott a hangulat, milyenek a programok, esetleg belsős infók jöhetnek a táboroztatókról.
Én gondolkoztam rajta, hogy ilyen táborba menjen, mivel szeret legózni, de őszintén.. a kockaparkot sem szereti egyedül, ekkora gyereknek a többi gyerek társasága az első, útmutató alapján meg szerelni otthon is tud, meg ugye ez önálló tevékenység, max részeket raknak össze. Szerintem erre felesleges tábort szervezni.
Telefonnal simán mehet 10 éves ottalvós táborba, pláne, ha fiú és nem kell fésülködnie. Elhozni meg ugye bármikor el lehet:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!