Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » 6.os gyereknek szerda, csütört...

6.os gyereknek szerda, csütörtökre nulladik órát tették be matekból.Nincs ez leszabályozva,hogy szabad e ezt így?

Figyelt kérdés
Sokallom ilyen kicsi korban. Egyet el tudnék fogadni, de kettőt nem.

#hatodik #szabalyozás
szept. 28. 16:18
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém pl azért fáradt, mert a suliból a 8. óra után fél négykor szabadul. Szomszéd városba jár, így még haza is kell jutni, ez négy óra-fél öt, attól függően melyik buszt éri el. Mivel imád énekelni és gitározni, ezért heti kétszer van különórája, ami után fél hatkor illetve hatkor végez. Hazaér, eszik valamit, picit pihen, aztán nekiáll tanuln i. Este tíz körül végez, igaz ő már nyolcadikos. A legjobb esetben is 11 óra körül kerül ágyba és akkor még 5 napból négyen pihenni, szórakozni, játszani ideje sem volt. Már most hulla fáradt, pedig csak 1 hónapja tart a suli.
okt. 2. 09:00
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Az én időmben nem volt általános iskolás gyereknek nulladik órája. 80as évek. És szerintem 7 tanóra se volt egy napra. Még a szakközépiskolából is hazaértem távolsági busszal vidékre 15 órára, most az általánosból úgy ér haza a gyerek, amikor 7 órája van.

Én sajnálom a gyerekeket, nagyon le vannak terhelve és közben sajnos okosabbak se lesznek.

Most 7. osztályos és szerencsére nincs 0.órája. Viszont 2x van 7 óra és még azt szeretnék, ha szakkörökre, versenyekre mennének a gyerekek 7-8. Órákban. Nonszensz.

okt. 2. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!