6.os gyereknek szerda, csütörtökre nulladik órát tették be matekból.Nincs ez leszabályozva,hogy szabad e ezt így?
Figyelt kérdés
Sokallom ilyen kicsi korban. Egyet el tudnék fogadni, de kettőt nem.#hatodik #szabalyozás
szept. 28. 16:18
1/32 anonim válasza:
A "mi időnkben" is volt ilyen. Túléltük.
2/32 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt. Neked volt hatodikban két nulladik órád egymás utáni nap? Szerintem lódítasz. Az a baj, hogy novembertől lebetegedett már tavaly is folyton, és így nem tudok dolgozni járni, ha ezután még nem is állhat, S emiatt megint folyton lebetegszik. Sok ez hatodikban.
szept. 28. 16:29
3/32 anonim válasza:
#1 az én időmben nem volt ilyen, pedig én a Balkánon nőttem fel (Szerbiában), de csak gimiben kezdődtek el a nulladik órák, előtte sosem volt ilyen, vagy ha volt is, az max ilyen osztályfőnöki jellegű, semmi komoly.
Kérdező, nem tudom, van-e erre szabályozás, de gyanítom ha van is, az engedélyezi, különben nem lenne ilyen az órarendje.
4/32 anonim válasza:
Most 2024-ben vagyok 47 éves. És gyerekként az 1980-as években. Főleg általános iskola 2. osztályos koromban bizony volt nekem is 0. órám. Hogy most hogy van ez azt nem tudom. De amikor egy gyereknek van 7. 8. és 9. órája is akkor miért ne lehetne 0. órája is? Sőt nekem általánosban 8. osztályban főleg hétfőként 10 tanítási órám is volt. A délelőtti 7:30-13:50 ig tartó órák után még délután volt 2 órám, egy angol és egy úszás. És kora este még egy hittan órám is volt. Szóval ha ez szabályos volt. Akkor ma vagyis 2024-ben miért ne lenne szabályos. Sőt az a jó ha a gyereket le foglalja az iskola, és nem a plázában lődörögnek. Úgy hogy legyen csak 0. órája a gyereknek. És akkor 9. 10. órája is.
5/32 babyboom567 válasza:
4es válaszoló.Mert nem minden gyerek lakik a suli mellett.Lehet ahhoz hogy 7re beérjen,el kell indulnia nagyon hajnalban.
6/32 A kérdező kommentje:
Így van.
szept. 28. 17:05
7/32 anonim válasza:
7es.En is panaszt tennek. Mi videkrol jarunk be, falusi oviban lerakjuk az ocsit,utana en leszallok a sulinal,mellette van a munkahelyem, ferjem negyedikkent megy tovabb. K..rva merges lennek,ha a 0.ora miatt 5.30kor kene az ovist is kelteni, akiert 15 30ra erunk vissza. Szamold mar ki mennyit lenne intezmenyben.
8/32 anonim válasza:
Gondolom másképp nem jött ki az órarend. Panaszt lehet tenni, de nem biztos, hogy bármit változtatnak, vagy tudnak változtatni, ha másképp nem jön ki az óraszám, vagy ütközések vannak (sok helyen kevés a tanár, más szakokat is megtartanak, egyszerre meg nem tud kéthelyen lenni és másképp nem jön ki).
9/32 anonim válasza:
7:15kor kezdődhet legkorábban a nulladik óra a törvény szerint. Az konkrétan fél óra különbözetet jelent átlag gyereknek, hiszen legtöbb iskolában 3/4 8-kor mar bent kell lenni. Fél órába, de még egy teljes oraba se kell belehalni. Ha nem ér oda a gyerek időben, akkor majd késik.
10/32 anonim válasza:
Nálunk felsőben minden osztálynak minden nap 7:15-kor kezdődik a tanítás. Már az én időmben is így volt (35 éves vagyok). Nem okozott traumát és úgy látom a lányunknak sem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!