Kell igazolás ha nincs semmi baja?
Figyelt kérdés
Lányomat (7 éves) hazaküldték ma délben a suliból (felhívtak, hogy menjek érte) hasfájás miatt. Már nem fáj a hasa és nincs semmi baja, holnap vihetem suliba, vagy kell orvosi igazolás?szept. 16. 19:30
1/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki asszisztense, hogy ilyenkor az iskola igazolja.
Hogy ebből mi igaz, vagy mi nem, nem tudom, mert az én lányomat múlt kedden hoztam el az utolsó 2 óráról, szerdán se ment. A doki viszont szerdától adott igazolást, kedden 1 órára lett csak beírva, egyelőre az igazolatlan. Szóval még beszélnem kell az osztályfőnökkel.
2/5 anonim válasza:
Viheted suliba. Nincs kötelező orvoshoz menés.
3/5 anonim válasza:
Nálunk ha a tanár küldi haza, akkor kell az igazolás.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem kellett igazolás, bevittem ma iskolába.
szept. 17. 08:24
5/5 anonim válasza:
Elvileg arra a napra nem kell, amikor az iskola küldi haza. Ha tovább marad otthon, akkor a többi napra kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!