Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Általános alsó tagozatán...

Általános alsó tagozatán milyen reggeliket szoktál a gyerekednek készíteni?

Figyelt kérdés
szept. 9. 23:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
85%

Reggeli itthon, amit megesznek:

bundás kenyér

tojásos krumpli paradicsom, paprika

tejbegríz

zabkása gyümölccsel

chiamag puding áfonyával

nutellás kenyér

mogyorós párna tejjel

amerikai palacsinta

tükörtojás paradicsom, paprika

Ezek közül szoktam, mikor melyikhez van kedvem. A nutellás kenyér és a mogyorós párna a sietős opció, amikor késésben vagyunk, az amerikai palacsinta a nagyon ráérős opció. Legtöbbször a tojás és a zabkása van.

Suliba kiflit visznek. Pikok Pure márkájú felvágottat, pástétomot szoktam venni a Lidl-ben, abban nincs vegyszer. Ha eszembe jut, akkor szeletelek bele kígyóuborkát, és alá vajat szoktam kenni. Mellé egy Bob Snail aszalt gyümölcs rúd megy. Pepco-ban lehet kapni vagy 7 vagy 10 db-os, most hirtelen nem tudom.

Inni almalét szoktunk reggel. Suliba egy kulacs víz.

Ha tényleg nagyon futunk és nincs időm, akkor beugrunk a suli melletti boltba, ott péksütit szoktunk venni, az a tízórai a kifli helyett.

szept. 12. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!