Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Általános alsó tagozatán...

Általános alsó tagozatán milyen reggeliket szoktál a gyerekednek készíteni?

Figyelt kérdés
szept. 9. 23:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
Semmilyet, örülünk, ha időben beér. Első szünetben kap ott reggelit
szept. 10. 01:33
 2/11 anonim ***** válasza:
38%

A tojás a legjobb mindenfele szempontból. Segít serkenteni az agy működését. (Szuperélelmiszer)

Úgyhogy tojás minden formában.

szept. 10. 04:38
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Zabkása, melegszendvics, szendvics...
szept. 10. 05:50
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Pékáru ( kakaóscsiga stb), szendvics. De igazából az vésztartalék, kapnak bent reggelit.
szept. 10. 06:27
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Goffri, omlett, rántotta, bundás kenyér, szendvics, tejbegríz, zabkása, tortilla, melegszendvics, péksütik, kalács vajjal, kalács vajjal-lekvárral, gabonapehely, műzli, granola, gyümölcsjoghurt kiflivel

előző este megbeszéljük mit enne

szept. 10. 06:31
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

Heti tervünk: tortilla,gofri, sajnos pogácsa, túrós batyu, kenyér medvesajttal.

Ő nem szereti a felvágottakat sajnos.

Mellé kap gyümölcsöt,zöldséget,tejterméket.

Neki nem fizetem be a tízórait, azért kap ennyit.

szept. 10. 06:37
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
#6 Hogy készíted el a tortillát? Meg mit szoktál belerakni? Mert az én fiam is imádja, gondoltam már rá, hogy azt pakolok neki... de szerintem az úgy jó, ha kicsit át van sütve serpenyőben, na most ha ezt előző este csinálom meg, akkor reggelre már nem lesz friss + hideg is lesz; reggel viszont nem nagyon fér bele a rohanásba, hogy akkor csináljam meg frissen. Persze kelhetnék 20 perccel korábban, de őszintén, sokkal kényelmesebb előző este összerakni a kajákat mindenkinek...
szept. 10. 09:39
 8/11 anonim ***** válasza:
88%

7es én ugyan nem a 6os vagyok, de válaszolok ha nem gond, én is sokszor csinálok tortillát a fiamnak reggelire. Én vagy serpenyűben sütöm át, vagy bespriccelem vízzel és pár perc alatt légkeveréses sütőben

bele meg sok mindent ha maradt előző napról akkor rántott húst, csirke nuggetset, rántott halrudat, bolognai szószt, de sokszor csak rántottát, baconnel zöldségekkel, majonézzel, vagy sült csirkehúst, malachúst, hamburgerhúst az esetek 90%-ában ezekből van a hűtőben. Vagy amit még imád a tonhalkonzerv vagy tonhalsaláta

szept. 10. 17:54
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

#8 Köszi, tojással és/vagy különféle csirkehússal én is rendszeresen csinálok, de inkább vacsira vagy akár valami fullosabbat hétvégén ebédre, mert akkor nem kell sietni sehová.

De ma reggel összeszedtem magam és sütöttem neki frissen egy sonkás-sajtos-paradicsomosat a grillsütőben. Mire indultunk, már hűlt annyit, hogy be lehessen tenni a tízórais dobozába, szóval ez így teljesen jó volt. Csak hát nem egyszerű, mert van egy 4 éves ovis is, szóval kettővel kell útnak indulnom reggelente. Köszi a tippeket, halasra eddig nem is gondoltam, pedig azt is imádja.

szept. 11. 08:29
 10/11 anonim ***** válasza:
85%

6-os vagyok.

Csirkemell roston, tejföl,sajt, paradicsom, uborka kerül bele.

Szerencsére ő hidegen is szereti.

Reggel itthon eszik én addig ezt meg tudom csinálni neki. Előző este én sem készíteném össze.

szept. 11. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!