Előre vásárolni?
Szoktatok előre vásárolni iskola kezdésre?
Gondolok itt olyan dolgokra mint a tanszerek,füzetek stb. Ha igen nem lesz bajuk? Nem szárad be a tempera vagy a ragasztó?
Jövőre lesz elsős a gyerekem és arra gondoltam hogy elkezdeném megvenni amik kellenek aztán jövő nyáron meg a következő tanévi dolgokat. Szóval mindig egy évvel előrébb járnék tanszer ügyben.
Nyilván nem tudom hogy miből mennyi fog kelleni de voltam gyerek így nagyjából tudom hogy mi az ami inkább fogyó eszköz.
Ugyanabból az oviból mint mi,ugyanabba a suliba mint az én gyerekem, megy a barátnőm lánya,de ő másik osztályba.Nálunk kell fedni a füzetet könyvet,náluk nem,nálunk nem kell filctoll,náluk igen stbstbstb.
Nem kell ezer felé rohangálni,netről mindent megtudsz rendelni.De pl auchan-ban tényleg minden van,a tornaruhától kezdve,minden.
Mi tornaruhát/cipőt dechatlonba vettünk(rendelni is lehet,én csak azért nem ezt tettem, mert a cipőt próbálni kellett),táskát tolltartót rendeltem,írószereket,meg egyszerre mindent megvettem egy papírírószer áruházban nálunk(ezt azért nem rendeltem,mert ez a vásárlós délelőtt volt a gyerek nélküli első szabadnapom ,másfél hónap után,mondhatjuk énidőnek).
Egy évre előre biztos nem venném, nem is tudhatod pontosan, hogy mi fog kelleni.
Általános dolgokat lehet venni igazából, pl. egy doboz színesceruza, annak nyilván nem lesz semmi baja, de betárazni totál felesleges.
Ha a spórolás a cél, én inkább egy X összeget félreraknék és amikor kell, ahhoz nyúlnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!