Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülőként milyen véleménnyel...

Szülőként milyen véleménnyel lennél egy ilyen tanárról, a gyereked iskolájában?

Figyelt kérdés

Fontos!

Jogi okok miatt, ha valaki ráismer a hölgyre és az iskolára, semmiképp sem írja ki a nevét, sem az iskoláét!

35 körüli, de bőven 40 alatti az biztos.

180 és 2-3 centi magas, olyan 60 kiló.

Hosszú barna, majdnem fekete haj, világos, kifejezetten fehér bőr.

Erős dohányos, és lemegy néha 1 sör. Gyakran játszik a fényes, fém öngyújtójával.

Gitározik, olyan Sophie Lloyd stílusú rock féléket.

Nincs, vagy nem látható a pasija.

Elég új, nagyon-nagyon drága, angol autója van. Mármint a márka, de magyar oldali kormánnyal.

Fontos!

Jogi okok miatt, ha valaki ráismer a hölgyre és az iskolára, semmiképp sem írja ki a nevét, sem az iskoláét!

aug. 26. 14:36
1 2 3 4
 21/32 babyboom567 ***** válasza:
92%
A magyar felnőttek kb 98% legurít néha egy-két sört.A felnőtt életem nagy része azzal telt,hogy bármilyen rendezvényen magyarázkodnom kell,hogy én nem iszom.Az elmúlt 47 évemben, magamon kívül vagy max 2 ilyen emberrel találkoztam, az egyik közülük az apám.
aug. 26. 17:19
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Ezek egyike sem olyan specifikus leírás, ami alapján egyből rá lehetne ismerni a hölgyre vagy az iskolára :D

Amúgy semmi lényegeset nem írtál. Mi lenne róla a véleményem? Miről? Hogy magas? Vagy hogy menő autója van? Vagy minek kéne zavarnia? Hogy játszik az öngyújtójával? Nem egyedi elfoglaltság. Gondolom a dohányzás nem órán történik, és a sört sem tanítási időben issza, az meg, hogy a szabadidejében ki mit művel, az ő dolga.

aug. 26. 17:27
 23/32 anonim ***** válasza:
91%
A gyerekeimnek van mindenféle korú, mindenféle magasságú, súlyú és hajszínű tanára. Több tudom hogy dohányzik, mert látom őket a suli mellett a szünetekben. Se az ivási szokásaikról se a kocsijukról nem tudok semmit, mert nem érdekel. A férjüket se láttam soha, max akinek ...né a neve, arról tudom, hogy van neki. A gitározás meg menő. Mégis ezekből a teljesen jelentéktelen dolgokból miért kellene véleményt alkotni róla?
aug. 26. 20:31
 24/32 anonim ***** válasza:
53%

Rá kéne ismerni ez alapján, majd elmondani hogy szerintünk milyen tanár, anélkül hogy a nevét leírnánk?

Legalább várost, kerületet adjál meg, valami kicsit közelebbit, vagy hogy mit tanít.

aug. 26. 21:23
 25/32 A kérdező kommentje:
24. Nem lényeg a neve, sem a sulié. És így is rájöhet aki ismeri, vagy oda jár, mert nem hinném, hogy hazánkban sok tanár jár luxussportkocsival.
aug. 27. 00:33
 26/32 anonim ***** válasza:

A luxussportkocsi máris egy új info.

Gondoltam ha területileg, tantárgyilag legalabb kicsit leszűkíted, több esélyed lesz.

Egyébkent még hivatalos oldalak is vannak, ahol tanarokat értékelni lehet, nem hiszem hogy ez jogilag annyira problemas lenne.

aug. 27. 07:05
 27/32 anonim ***** válasza:
Írtál egy csomó irreleváns infót. Most már olyat is írhatnál, amiből kiderül milyen tanár, és tudnánk véleményt formálni.
aug. 27. 14:33
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Egy tanárnőnek lehet egy gazdag férje, aki sportkocsit vesz az általad leírt hölgynek.
aug. 27. 14:41
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

A kérdés nem az, hogy a leírtak alapján mit gondolunk a tanárról. Hanem az, hogy ha valaki felismeri ennyi alapján, tehát ismeri a tanárt, az írja le, mi a véleménye róla.

aug. 27. 17:06
 30/32 anonim ***** válasza:
29, nem azt írta a kérdésben, hogy konkrétan ez a tanár milyen, hanem milyen véleménnyel lennél EGY ILYEN tanárról.
aug. 27. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!