Szültetek az idén Szolnokon a Hetényi Géza kórházban? Milyen véleménnyetek róla?
Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 11:34
1/16 anonim válasza:
Én is tettem fel ez ügyben kérdést pár napja, és ajánlották a Szolnok Hetényiben szültem Facebook csoportot.
Ott sok mindent meg lehet tudni és kérdezni.
2/16 anonim válasza:
Tavaly szültem ott, én is a Facebook csoportot javaslom :)
3/16 anonim válasza:
Én 2019 és idén szültem. Minden rendben volt. De amióta megszűnt az orvos választás, (mármint az én orvosom már nem vállalt szülést) én nem éreztem magam biztonságba. De amúgy rendesek voltak, kivéve Faragó, az egy f.sz. Amúgy a csoport hasznos.
4/16 anonim válasza:
3, azt megkérdezhetem, kinél szültél?
5/16 anonim válasza:
3-as vagyok. Tóth Zoltán volt az ügyeletes.
6/16 anonim válasza:
Idén vagy 2019-ben?
Ő már úgy tudom tenyleg nem vállal szülést, jól hallottam?
7/16 anonim válasza:
Mind a 2x nála szültem. 2019-ben fogadott orvosom volt, idén is hozzájártam, de a sors úgy hozta, hogy ő volt ügyeletben.
8/16 anonim válasza:
Amúgy ő tényleg nem vállal. Tavaly októbertől nem.
9/16 anonim válasza:
Ó, értem, akkor jól hallottam. Én magánba járok hozzá.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csecsemősök, szülésznők, nővérek milyenek?
2022. jún. 1. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!