Szolnok Hetényi Géza kórház császáros szülés valakinek vélemény?
Figyelt kérdés
Sajnos új törvény miatt nem lehet fogadott orvosom.. plusz császárlos leszek... és hát túl sok jót nem hallottam róla.
De remélem tudtok valami biztatót mondani
2022. febr. 3. 18:03
1/2 anonim válasza:
Nekem sürgősségi császár lett. Úgy alakult, hogy az az orvos és az a szülésznő volt ügyeletben, akiket fogadtam volna. Hosszú történet, de az orvosom mondta, hogy akkor irány a műtő. Hívták a főorvost, gondolom ilyenkor kell egy másodvélemény . Na az a gyökér szó nélkül ki akarta belőlem nyomni a babát 😕 Természetesen nem sikerült, utána meg már sietni kellett. Maga a császár nem volt rossz élmény, a gyermekágy sem. Mindenki kedves volt, és segítettek.
2/2 anonim válasza:
Májusban szültem, igaz fogadott orvosnál, de a szobatársaim nem, és különböző dokiknál. Egyik sem panaszkodott. Én is elégedett voltam.
A gyermekággyal már kevésbé, az olyan volt mint valami kiképző tábor... nem hagytak pihenni, félóránként jöttek valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!