Harmadik osztályba (ált.isk.) készülő gyereked kap új
táskát, tolltartót?
Figyelt kérdés
Az enyém nem, de "megszóltak" érte. Igaz, magasról teszek rá, de az azért érdekel, hogy vajon milyen arányban kapnak újat a gyerekek.
Gyerekemnek merev doboz táskája van, olyan mintával ami még most is tetszik neki és a táska is majdnem új állapotban van. Ki se nőtte, sőt inkább mostanra "nőtt bele", mert az elsőt még 120 centivel 17 kilóval kezdte, akkor óriási volt ez a keskeny fazon is. Azt tervezem, hogy felsőben kap újat, ha addig még jó lesz.
Aki megszól érte, inkább az olcsó szar helyett vegyen egy jó minőségűt, ami bírja évekig. Ars una, budmil márkás dolgok nagyon jól bírják, 3-4 évig simán. Én 2011-ben kezdtem az általános iskolát, de nálunk az volt a "menő", akinek minél tovább kitartottak egy cucca, minél jobban tudott rá vigyázni. Emlékszem egy csaj kapott egy nagyon jó minőségű táskát még elsőben (nem középen csatos, hanem rendes cipzáros ars una) és 8.-ra cserélte csak le. 7 évet simán kibírt neki az a hátizsák. Akkor még nem is voltak ilyen brutális árak, mint most. Nyilván egy toll, ceruza, füzet, mappa az fogyóeszköz, de sima fszverésből tartósabb dolgokat, mint például táska, felesleges évente venni újat. Max ha olcsó szart vesz és idő előtt tönkremegya cipzára vagy alacsony az űrtartalma, belefolyasztja a gyerek a ragadós pudingot, üdítőt. De szerintem oruljetek neki inkább, hogy jó tartósat vettetek, megérte az árát.
aug. 10. 18:26
12/34 anonim válasza:
Középső gyerekem 3 táskával végigjárt 12 évet. A nagyobbiknak csak azért volt eggyel több, mert elsőben egy budmil táskával mellényúltunk sajnos, mindig lecsúszott a válláról.
aug. 10. 20:14
13/34 anonim válasza:
Hát az enyém mindig akkor kapott újat a következő iskola évre, amikor szeretett volna.
aug. 10. 20:56
14/34 anonim válasza:
"Én 2011-ben kezdtem az általános iskolát,..."
Tehát 2011-ben voltál olyan 6-7 éves, most vagy akkor 20 és van egy minimum 6-7 éves gyereked? 14 évesen szültél?
aug. 10. 20:59
15/34 anonim válasza:
14 senki nem mondta hogy van gyerekem, csak elcsodálkoztam rajta, hogy cirka 13 év alatt abból, hogy az én időmben még csodáltuk, ha valakinek sokáig megvolt egy cucca, mostmár az a kínos, ha nem évente váltogatja.
aug. 10. 21:22
16/34 anonim válasza:
15
Akkor konkrétan miért érezted szükségét hogy válaszolj erre a kérdésre?
aug. 10. 21:30
17/34 anonim válasza:
16 mondjuk mert arról kérdezett a kérdező, hogy szerintünk baj ha, ha nem vesz minden évben újat? 🥹 És te miért érezted szükségét, hogy 10 válaszból pont az enyémet szemeld ki és köss belém? Ennyire unatkozol így szombat este? 🥹
aug. 10. 21:42
18/34 anonim válasza:
17
"Harmadik osztályba (ált.isk.) készülő gyereked kap új táskát, tolltartót?"
aug. 10. 21:44
19/34 anonim válasza:
17 attól még nem írhatom le a véleményem a kérdésről? Ennyire nincsen életed hogy ráérsz velem veszekedni ezen is? 🥹 Majd a kedvedért letörlöm magam mindenhonnan. Amúgy az se a kérdéshez kapcsolódik, hogy kötekedsz velem. A kérdező a kérdésére vár választ, nem a válaszadók kifigurázására🤷🏻♀️
aug. 10. 21:46
20/34 Andi80018 válasza:
A fiam ötödikben kapott egy hátizsák fazonú táskát. Szerette a kockát egyébként, jól nézett ki. De akkor se ő kérte, hanem mi mondtuk, hogy ez alsós, vegyünk egy másikat.. Tolltartót is akkor kapott, ha szétszakadt, illetve azt is ötödik előtt. Szerintem a táska még középiskolában is jó lesz.. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!