Első osztályos gyereknek új vagy használt táskát vettetek?
Figyelt kérdés
júl. 3. 11:02
3/16 anonim válasza:
Új és most megy 3. osztályba, még most is jó. Gyanítom, felsőre kell majd cserélnünk.
4/16 anonim válasza:
Bizományiba vettem, de tiszta új volt, olcsóbban kijöttem.
5/16 anonim válasza:
Elég csóró vagyok, semmi bajom pl.a használt ruhákkal, de azért elsősnek nem vennék használt táskát. Azért az mérföldkő az életében. Legyen új, amilyet szeretne. Meg az nem is olyan dolog, ami hirtelen jön. 6 év alatt csak van idő összespórolni egy új táskákra. Inkább a saját cuccaimon spórolnék, mint a gyerekemén.
6/16 anonim válasza:
Újat. Nekem rossz volt, hogy anno a testvéremét kaptam meg. Kopott volt, fiús.
7/16 anonim válasza:
A nagynak újat, a kicsi pedig megörökölte az akkor harmadikos nővérétől.
A kicsinek is újat akartam venni, mert én is úgy voltam vele, hogy ez fontos, de csak hétfőn és pénteken használták (semmit nem hoznak haza hétközben), így felesleges lett volna.
Megbeszéltük, hogy 3-ik jó ez és akkor választ magának újat.
Egyébként makulátlan állapotban van és kifejezetten szereti, hogy a nővérétől örökölte.
8/16 A kérdező kommentje:
A nagynak újat vettem, viszont ő második félévre kinőtte. Ők mindig minden cuccot hazahotak.
A kicsinek vettem egy újszerű használtat, viszont ők nem hoznak haza semmit. Elgondolkoztam, hogy lehet újat kellene venni, hiszen ez tényleg egy mérföldkő az életében.
júl. 3. 15:24
9/16 anonim válasza:
Újat, de én egyébként sem veszek használt cuccokat.
10/16 anonim válasza:
Aki használtat írt miért van lepontozva? Miért kell lenézni azokat, akiknek nem telik esetleg erre is a számtalan egyéb kiadás mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!