Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mi értelme van év végén...

Mi értelme van év végén beadni bizonyos tankönyveket ha úgyis mindenki minden évben újakat kap?

Figyelt kérdés
jún. 18. 18:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem kap mindenki minden évben mindenből újat.
jún. 18. 18:31
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem kapnak újat.
jún. 18. 18:35
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Sosem kaptam újat
jún. 18. 18:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Nálunk új jár mindenkinek
jún. 18. 18:56
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
A régieket adják ki újra, ha megfelelö állapotban vannak.
jún. 18. 19:06
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk sem kapott még soha használt könyvet, mégis vissza kell vinnie. Én sem értem.
jún. 18. 21:03
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

Mert ha ti nem, akkor más iskolába használják. Pl nekem anno lekellett adni, de mindig újat kaptunk mindenki.

Azt mondták Eh másik suliban ugyanebből tanulnak, és nekik ez jó. Szóval vidd vissza, úgyis csak kidobnad.

jún. 18. 21:26
 8/13 anonim ***** válasza:

A fiam negyedikes, eddig mindig újat kapott, viszont év végén le kell adni és az alattuk lévő osztályok azt kapják meg.Csak a tankönyveket, a munkafüzetet nem, hiszen azt év közben teleírták.

Szerintem nagyon jó megoldás, egyrészt nem terhelik anyagilag ezzel a szülőket, másrészt a környezetet is kíméljük, nem termelünk annyi szemetet.

jún. 19. 05:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Nálunk általan vegyes, van, ami új, van ami használt, kaptunk olyan kritikán aluli állapotban lévő olvasókönyvet, hogy inkább külön megvettem a gyereknek, cserélni nem tudták bent, ő meg sírt. De ázott, tépett, firkált, étlapos példányok is előfordultak már, annak, aki másodszorra vagy harmadszorra kapja, annak már nem mindig olyan jó.
jún. 19. 14:43
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
8-as, ingyen van a tankönyv, szóval amúgy sem terhelnék ezzel a szőket.
jún. 19. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!