Minden rácsos kiságy oldalát le lehet venni, vagy csak bizonyos fajtákét?
Jó megoldás lenne alváskor nálunk is, hogy az aggyal egy szinten lévő kiságy oldalát levennénk és az ágyunkhoz tolnánk.
De férjem szerint ezzel ami van nem megoldható. :/ Ez kiságy függő, nem maradna meg az egyik oldala nélkül csak ami olyan?
Hat most ha belegondolok, az osszesnek le lehet venni az oldalat szerintem, hiszen lapraszerelten jon, neked kell osszerakni egyebkent is. De amugy ami atalakithato kesobb gyermekaggya, annak nyilvan tuti.
De egy babaobol egyszerubb lenne. En attol felnek, ha leveszed a kisagy oldalat, akkor ejszaka valahogy a baba beesik az agy es a kisagy koze. Hallottam mar ilyenrol, rettegtem tole, ismerosi korben tortent.
De egy babaobolnek konnyeden fel-le tudod huzni az oldalat es tuti nem esik ki.
"Hat most ha belegondolok, az osszesnek le lehet venni az oldalat szerintem, hiszen lapraszerelten jon, neked kell osszerakni egyebkent is"
Nyilván le lehet venni mindnek ez alapján. De az meg van, hogy ami nem arra készült, hogy levett lappal használják, az össze csuklik?
Ahogy a többiek is írták, nem mindegy milyen ágy, valamelyiknek az oldalfal, a rács a merevítése, így anélkül nem egy életbiztosítás.
Az attól való félelmet nem teljesen értem, hogy beesik a gyerek az ágyak közé. Ha eltud csúszkálni, akkor alap, hogy rögzíteni kell a kettőt egymáshoz, ahogy a babaöblöt is az ágyhoz. Ilyen formán pedig ez nem történhet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!