Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden rácsos kiságy oldalát...

Minden rácsos kiságy oldalát le lehet venni, vagy csak bizonyos fajtákét?

Figyelt kérdés

Jó megoldás lenne alváskor nálunk is, hogy az aggyal egy szinten lévő kiságy oldalát levennénk és az ágyunkhoz tolnánk.

De férjem szerint ezzel ami van nem megoldható. :/ Ez kiságy függő, nem maradna meg az egyik oldala nélkül csak ami olyan?

máj. 30. 06:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak ami olyan.
máj. 30. 06:16
 2/10 anonim ***** válasza:
9%

Hat most ha belegondolok, az osszesnek le lehet venni az oldalat szerintem, hiszen lapraszerelten jon, neked kell osszerakni egyebkent is. De amugy ami atalakithato kesobb gyermekaggya, annak nyilvan tuti.

De egy babaobol egyszerubb lenne. En attol felnek, ha leveszed a kisagy oldalat, akkor ejszaka valahogy a baba beesik az agy es a kisagy koze. Hallottam mar ilyenrol, rettegtem tole, ismerosi korben tortent.

De egy babaobolnek konnyeden fel-le tudod huzni az oldalat es tuti nem esik ki.

máj. 30. 06:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Valószínűleg elengedem, más megoldàs lesz.
máj. 30. 06:50
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

"Hat most ha belegondolok, az osszesnek le lehet venni az oldalat szerintem, hiszen lapraszerelten jon, neked kell osszerakni egyebkent is"

Nyilván le lehet venni mindnek ez alapján. De az meg van, hogy ami nem arra készült, hogy levett lappal használják, az össze csuklik?

máj. 30. 06:56
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Valahogyan biztosan, mert feltették. Egyébként ahogyan te gondolod úgy nem mindegyikét.
máj. 30. 07:10
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Az ágy típusától függ. Amelyik él nincs más merevítés csak a rács azoknál nem lehet levenni, csak azoknál, aminél alul a rács alatt van vízszintesen valami ami össztartja az ágy 2 végét, vagy az ágyrácsot lehet úgy beszerelni, hogy tartson, nem csak ráhelyezni valamilyen bütyökre.
máj. 30. 07:11
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Nyilván igen, csak van amelyik szétesik mert nincs ami tartsa. Hallgass a férjedre. Babaöböl megoldás lehet.
máj. 30. 08:06
 8/10 anonim ***** válasza:
59%

Ahogy a többiek is írták, nem mindegy milyen ágy, valamelyiknek az oldalfal, a rács a merevítése, így anélkül nem egy életbiztosítás.

Az attól való félelmet nem teljesen értem, hogy beesik a gyerek az ágyak közé. Ha eltud csúszkálni, akkor alap, hogy rögzíteni kell a kettőt egymáshoz, ahogy a babaöblöt is az ágyhoz. Ilyen formán pedig ez nem történhet meg.

máj. 30. 08:09
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem mind olyan, a miénknek ha kivettük volna, összeesik. De még a szokásos 3-4 rácsot sem lehetett kivenni. Max kivágni lehetett volna... De lehet direkt olyan kiságyat venni.
máj. 30. 08:45
 10/10 anonim ***** válasza:
66%
Vegyetek olyat ami a szülői ágyhoz csatlakoztatható.
máj. 30. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!