Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsős gyereketeknek milyen...

Elsős gyereketeknek milyen lesz az évvégi eredménye?

Figyelt kérdés

Leginkább matematika, magyar, nyelvtan százalékokra vagyok kíváncsi.

Láttam a "Ki lesz elsőben kitűnő" kérdést. Az enyém nem, szóval nem dicsekvés miatt kérdezem, csak így év vége felé érdekel.

És mennyire volt nehéz belerázódniuk a gyerekeknek így egy tanév alatt az iskolába, alkalmazkodni, tanulni, stb?

jún. 13. 17:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%

8!

De,kitűnő. Mindenből csak k-t kap (kiválóan teljesített).

De tudod mit? Ne irigyeld tőlünk ezt az örömöt!

Nem hiszem, hogy átvállalnád egy kitűnő bizonyítványért az eddigi 8 év szenvedésünket, a 15 kórházi tartózkodást, a legalább 500 vérvételt és a kórházi karácsonyt.

Legalább ennyi öröm hadd jusson már egy sérült gyereket nevelő szülőnek,hogy beérett a munkája (és a rengeteg fejlesztő/gyógypedagógus munkája)!!!!

jún. 13. 20:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly volt elsős. Talán ez még nem volt olyan rég, hogy számítson a válasz.

Btmn-nel kezdett, a halasztáshoz kaptuk, azóta már SNI-s. Rendkívül nehéz volt az első, de nem a tanulással volt baja, hanem a közösség megszokásával. Délben el kellett hoznunk, mert nem bírtak vele tovább. Kiborult, sikított. Autista.

Nem lett kitűnő, de "csak" a magatartása és a tesi miatt, a többi kiváló volt.

Idén már sokkal könnyebb volt, nem kellett elhozni, bírta bent. Kevesebb kiborulása volt (sose bánt senkit, nem agresszív).

Kitűnő azért valószínűleg most sem lesz, de nem is várjuk el. De azért szép lesz a bizi. Valószínűleg csak egy négyese lesz, matekból, a többi 5.

jún. 13. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"hogy beérett a munkája"

Érdekes megközelítés, hogy a bizonyítványon méred. Főleg egy auti gyereknél.

Nekem is az és nem lesz az, de egy cseppet se bánt. Egyrészt nem a valódi tudását tükrözi, mert számos rosszabb jegye úgy született, hogy egy-egy meltdownnal nem tudtak az iskolában megküzdeni, de egyébként 100 %-ra tudja. Másrészt csak az számít, hogy mennyire boldog. Hogy viszonylag elfogadták, hogy szeret suliba járni, hogy egyre kevesebb a gond, hogy talán nem közösítik kim

jún. 13. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:
56%

8-as, te hülye vagy, én meg a 2-es válaszoló.

Nem szorulok rá, hogy hazudjak egy anonim oldalon.

A harmadikos lányom is kitűnő volt az elmúlt 2 évben is és most is az lesz. Egyik gyereknek sem okoz nehézséget a tanulás, házit haza nem hoznak szinte soha.

Tájékozottak, érdeklődőek, jó a felfogásuk.

Annyira nem kivételesek, hogy a 30 fős osztályukból még legalább 15-en képesek erre és csak 5-6 olyan gyerek van, aki kifejezetten gyenge, a többi jónak számít.

jún. 13. 20:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem is kitűnő volt pedig tavaly mindkettő hírhedten erős német kéttannyelvű iskolában, úgy hogy otthon semmit sem tanultunk. És a kicsi ráadásul 6 èvesen járta végig az elsőt, mikor az osztálytársai legtöbbje a 8-at tõltötte.

Nyáron kijöttünk Németországba, de itt mégjobban kitűnők, pedig németül sem tudnak :D

Áldom is az eget érte, mert nekem zéró kapacitásom lenne este tanulni velük. Örülök, ha a hangszereiken le tudom gyakoroltatni őket néha...

jún. 13. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!