Elsős gyereketeknek milyen lesz az évvégi eredménye?
Leginkább matematika, magyar, nyelvtan százalékokra vagyok kíváncsi.
Láttam a "Ki lesz elsőben kitűnő" kérdést. Az enyém nem, szóval nem dicsekvés miatt kérdezem, csak így év vége felé érdekel.
És mennyire volt nehéz belerázódniuk a gyerekeknek így egy tanév alatt az iskolába, alkalmazkodni, tanulni, stb?
Kitűnő lesz. (A másik kérdést nem is láttam). Semmilyen %-ot nem találtam a Krétában,de minden értékelése Kiváló.
Szépen beilleszkedett, körülbelül 2-3 hónap alatt.
Asperger szindrómás kislány, 8 éves.
Rengeteg munkám van benne,lassan kezdem látni az eredményét. Nagyon jó érzés.
Ha megérkezünk reggel,ölelik a kislányok, és ő viszont. Ez hatalmas dolog.
A lányom április végén lett 7 éves. Minden tantárgyból kitűnő lett és semmi gondot nem okozott neki az iskola.
Gyorsan talált barátokat, a tanítóit nagyon szereti és minden tantárggyal könnyen boldogul.
Az enyém 70%, 75%, 91% átlagokkal zár a főtantárgyakból. BTMN-es, diszlexia-gyanús, és rohadt nehezen rázódott bele.
(Többet tanulok vele, mint anno a nővérével, aki a kisujjából kirázott mindent, és kitűnő volt, szóval nem is akarom őket összehasonlítani.)
Százalékot nem tudok. Megfelelt és jól megfelelt között van. Kivéve énekből,sakkból azokból kiválóan megfelelt.
Nem tudom, máshol hogy van, nálunk kiválóan megfelelt:5-ös, jól megfelelt:4-es, megfelelt:3-as, van még megfelelt, de fejlesztésre szorul,és nem felelt meg.
Amúgy sni-s. Súlyos tanulási nehézségekkel, figyelem zavarral, magatartás zavarral.
Senki nem hasonlítgatott, kérdést tettem fel, érdeklődés céljából.
Majd jön a Bizi-szezon a Facen úgyis, de az engem speciel nem érdekel, sőt.
Viszont nem muszáj minden kérdésre válaszolni.
Visszakérdezni meg szintén nem.
Aki anonim oldalon boldogabb attól, hogy kamuzik, arra nincs mit mondani..
Én az akkor kitűnő gyerekemtől sem vártam el, hogy az legyen, de neki gördülékenyebben ment minden.
Most fejezi be a 8.osztályt, 1 db 3-as, a többi 4-es, 5-ös, különösebb erőfeszítés nélkül.
Viszont a mostani elsősökkel kapcsolatban nagyon sok helyen olvasom (cikk is volt erről), hogy problémák vannak (főleg akiket 6 évesen küldtek iskolába), igazából emiatt is érdekeltek részben saját tapasztalatok.
Bár mi így is megkaptuk a +1 évet (augusztusi gyerek), mert nagyon gyengén teljesített 5 és fél évesen az iskolaérettségi vizsgálaton.
Neki nagyon kellett az az 1 év, még így is kínok között szenvedtük végig az első félévet. Utána kezdett javulni a helyzet.
Kérdező! 1es vagyok.
Többek között ezért nem vagyok rajta a Facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!