Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsős gyereketeknek milyen...

Elsős gyereketeknek milyen lesz az évvégi eredménye?

Figyelt kérdés

Leginkább matematika, magyar, nyelvtan százalékokra vagyok kíváncsi.

Láttam a "Ki lesz elsőben kitűnő" kérdést. Az enyém nem, szóval nem dicsekvés miatt kérdezem, csak így év vége felé érdekel.

És mennyire volt nehéz belerázódniuk a gyerekeknek így egy tanév alatt az iskolába, alkalmazkodni, tanulni, stb?

jún. 13. 17:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%

Kitűnő lesz. (A másik kérdést nem is láttam). Semmilyen %-ot nem találtam a Krétában,de minden értékelése Kiváló.

Szépen beilleszkedett, körülbelül 2-3 hónap alatt.

Asperger szindrómás kislány, 8 éves.

Rengeteg munkám van benne,lassan kezdem látni az eredményét. Nagyon jó érzés.

Ha megérkezünk reggel,ölelik a kislányok, és ő viszont. Ez hatalmas dolog.

jún. 13. 18:11
 2/15 anonim ***** válasza:
71%

A lányom április végén lett 7 éves. Minden tantárgyból kitűnő lett és semmi gondot nem okozott neki az iskola.

Gyorsan talált barátokat, a tanítóit nagyon szereti és minden tantárggyal könnyen boldogul.

jún. 13. 18:15
 3/15 anonim ***** válasza:
14%
Màr elsoben annyi a hái hogy este 8 ig kell tanulni. De minden gyerek 5ös tanuló. Ill kiváló eredményes.
jún. 13. 18:23
 4/15 A kérdező kommentje:

Az enyém 70%, 75%, 91% átlagokkal zár a főtantárgyakból. BTMN-es, diszlexia-gyanús, és rohadt nehezen rázódott bele.

(Többet tanulok vele, mint anno a nővérével, aki a kisujjából kirázott mindent, és kitűnő volt, szóval nem is akarom őket összehasonlítani.)

jún. 13. 18:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Százalékot nem tudok. Megfelelt és jól megfelelt között van. Kivéve énekből,sakkból azokból kiválóan megfelelt.

Nem tudom, máshol hogy van, nálunk kiválóan megfelelt:5-ös, jól megfelelt:4-es, megfelelt:3-as, van még megfelelt, de fejlesztésre szorul,és nem felelt meg.

Amúgy sni-s. Súlyos tanulási nehézségekkel, figyelem zavarral, magatartás zavarral.

jún. 13. 18:46
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Miert kell mar hasonlitgatni oket ilyen picin ? Nem teljesen mindegy ?
jún. 13. 18:51
 7/15 A kérdező kommentje:

Senki nem hasonlítgatott, kérdést tettem fel, érdeklődés céljából.

Majd jön a Bizi-szezon a Facen úgyis, de az engem speciel nem érdekel, sőt.

Viszont nem muszáj minden kérdésre válaszolni.

Visszakérdezni meg szintén nem.

jún. 13. 18:58
 8/15 anonim ***** válasza:
47%
Jaj, el ne hidd már, a fele sem igaz, itt is gyanítom, hogy akik írták, egyiknek srm kitűnő, mert érdekel, ez az első három komment rögtön... :D Azt meg sokszor hozzá sem teszik, hogy mi az ára... Valószínű, hogy nem magától kitűnő a gyerek, csak ez az elvárás, hogy lehessen vele csillapítani a szülők megfelelési kényszerét, a gyerek meg frusztrált és bántalmazott. Ez is ua. mint a voltál már nyaralni?? Hol voltál??
jún. 13. 19:23
 9/15 A kérdező kommentje:

Aki anonim oldalon boldogabb attól, hogy kamuzik, arra nincs mit mondani..

Én az akkor kitűnő gyerekemtől sem vártam el, hogy az legyen, de neki gördülékenyebben ment minden.

Most fejezi be a 8.osztályt, 1 db 3-as, a többi 4-es, 5-ös, különösebb erőfeszítés nélkül.

Viszont a mostani elsősökkel kapcsolatban nagyon sok helyen olvasom (cikk is volt erről), hogy problémák vannak (főleg akiket 6 évesen küldtek iskolába), igazából emiatt is érdekeltek részben saját tapasztalatok.

Bár mi így is megkaptuk a +1 évet (augusztusi gyerek), mert nagyon gyengén teljesített 5 és fél évesen az iskolaérettségi vizsgálaton.

Neki nagyon kellett az az 1 év, még így is kínok között szenvedtük végig az első félévet. Utána kezdett javulni a helyzet.

jún. 13. 19:52
 10/15 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező! 1es vagyok.

Többek között ezért nem vagyok rajta a Facebookon.

jún. 13. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!