Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Harmadikos anyagot tanítanak...

Harmadikos anyagot tanítanak matekból másodikban?

Figyelt kérdés

Maradékos osztás, törtek...

Több szülővel beszélgettem és náluk ennyire szaladnak.

Nálatok hogy van?

máj. 29. 08:06
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk elég gyors ütemben haladnak, de a törteket pár hete kezdték el, az osztásra meg pont tegnap mondta a lányom, hogy átcsúszik 4.-re. Az írásbeli összeadás és kivonás az első, majd a szorzás. Amíg ezek nincsenek meg, addig a többi sem fog menni. Én nem tudom elképzelni, hogy ennyire darálnák az anyagot, ugyanis ezek a 3.-as tankönyv végén található anyagok.
máj. 29. 08:17
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
A maradékos osztály másodikos anyag. Igaz, csak év végén érintőlegesen. Van, ahol elmarad, de egyébként akkor lenne.
máj. 29. 08:19
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Jav.osztás. Bocs, nem vettem észre, hogy átírta a teló.

máj. 29. 08:20
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Másodikas anyag...

máj. 29. 08:36
 5/9 A kérdező kommentje:
A Mozaik nem NAT-os, nem választható tankönyvnek, csak plusz
máj. 29. 08:38
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

akkor, tessék OH tanmenet:

Ez a tanmenetjavaslat a 2. évfolyamos Matematika tankönyvhöz készült, amelynek tananyagtartalma igazodik a Nemzeti alaptanterv 2020 és a Kerettanterv

által meghatározott ismeretekhez, a nevelési-fejlesztési célokhoz, a fejlesztési követelményekhez, figyelembe véve a kisiskolások életkori sajátosságait.

Szorzás, osztás. A számkörhöz kapcsolható szorzó- és bennfoglalótábla felépítése. A szorzás és az osztás kapcsolata. Tényezők felcserélhetősége.

Maradékos osztás. (Ez utóbbi kiegészítő tananyag.)

A kieg tananyag szabadon használható.

máj. 29. 08:45
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
De ezzel most mi a baj? Év végén belekóstólnak, hogy mi lesz a következő évben. Miért kell mindig megkérdőjelezni a tanárokat? Nyílván ők látják, hogy belefér-e a tananyagba vagy sem. Ha nem most akkor 2,5 hónap múlva kezdik
máj. 29. 09:03
 8/9 anonim ***** válasza:
8%
Nálunk nem, másodikos és negyedikes gyerekeim vannak, az utóbbi vette mostanában a törteket
máj. 29. 09:04
 9/9 A kérdező kommentje:

7, csak annyi, hogy ezekből az iskolákból menekülnek a mi iskolankba, túltöltve az osztály létszámot, mert átlaggyerek nem bírja ezt a tempót.

Nálunk alaposan megtanulnak mindent, nem csak végigszáguldanak az anyagon.

máj. 29. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!