Hányadik osztálytól lép az érvénybe, hogy a tanár nem engedi ki a gyereket a mosdóba?
A kilencvenes években minket már elsőtől nem engedtek ki.
Érdekelne, hogy ez változott azóta, és ha igen, hányadik osztálytól nem mehet ki óráról a gyerek?
Tanárként írom, hogy szerintem ez elég nagy probléma, ha egy kolléga nem enged ki valakit óráról a mosdóba. És ha nem jutott el a mosdóba a szünetben? És ha éppen felfázott? Vagy már menstruál?
Sehol sincs ilyen leírva, hogy a diák nem mehet ki engedéllyel a mosdóba. Még érettségiről is ki lehet menni, csak jegyzőkönyvezni kell.
Tegyetek panaszt, ha bármi ilyet tapasztaltok.
Én még középiskolában is kiengedtem őket, bár sajnos volt aki visszaélt vele. Azért ha lehet menjenek el szünetben, lemaradnak az órán, ráadásul eléggé zavaró, ha 5 percenként felpattan valaki, úgy nem lehet tanítani.
Ezért vannak olyan vaskalapos kollégák, akik nem engedik, én nem feltétlenül értek egyet vele, de valahol ezt is meg lehet érteni.
Minket nem engedtek ki, és igen, volt olyan lány, aki összhányta magát, de én pl elkezdtem vérezni óra közepén, és pont szrta le a tanár, hogy MOST kellene kimennem.
Apám még aznap bement, úgy kiverte a balhét, mint a franc.:D
Idióta tuskó frok, aki szerint a gyereknek ki kell bírnia 45 percet, akkor is, ha sos helyzet áll elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!