Témazárót meg irathat egy olyan tanár ami nem a témazáró tantárgyára van szakosodva?
1.
Óh, dehogynem, még javíthatja is simán.
Amúgy kérdező, leírhatnád, mely tárgyakról van szó.
Miért ne írathatná meg?
Ha a szaktanár javítja, akkor teljesen mindegy, ki ül benn a teremben. Én helyettesítettem is már úgy hatodikban matek órán, hogy alsós tanító vagyok de meg kellett íratni egy tz-t velük. A kolléga sokáig volt kórházban, elküldte, kinyomtattam, megírták, elzártam a kolléga fiókjába. Mikor jött, javította, beírta.
Alsóban mondjuk én nem nagyon hagynám másra, ott azért fontos, hogy ki van velük. Érzelmi szempontból főleg, de lehet olyan kérdés is, amit meg kell beszélni.
:DDDDDDDD
Most ez komoly? Szerinted szakos diploma kell ahhoz, hogy egy dolgozatot kiosszon az illető?
Ilyen adott órán helyettesít a tanár, tehet bármit: taníthat, feleltethet, füzetet osztályozhat stb.
Igazából a barátom kérdése volt ez és Magyar Nyelv vagyis Nyelvtanról van szó.
(Osztály társam szerint csak azonos szakos tanár irathatja meg)
amúgy és is baromságnak gondolom amit mondott.
Odaadta neki a tanár a tollbamondásra szánt szöveget, meg a megoldandó feladatokat. A feladatokat kiosztotta, a szöveget felolvasta. Ha tud olvasni, akkor ugyanúgy meg tudja íratni a dolgozatot.
A barátod tök debil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!