A tanár adhat 2 egyest, 1 beadandóra? Meg beírt egy egyest szóbeli feleletre, azért mert hiányoztam, de szándékosan az előző hétre írta be Az igazgatónál tudok tenni valamit? Hogy a tanár jogosan járt el? A felelet egyes jogtalan szerintem!
Jogosan, hiányzott, bekell pótolja a tananyagot..
Jogos, nem jogos, kevés az info. Viszont jegyezd meg, a tanár a főnök, azt csinál, amit akar. Mindig neki lesz igaza. Szóval inkább húzd meg magad, és próbálj meg nála bevágódni, és nem azon agyalni, hogy hogy tudsz rajta bosszút állni. Sehogy. Főleg ha csak rád pikkel, és egyébként normálisan tanít, gyakorlatilag kikezdhetetlenek, mert annyira tanárhiány van.
Amúgy hiány, nem hiány, régen is azt csináltak a tanárok, amit akartak.
Nekem volt egy olyan tanárom, hogy beírta az egyest, ha témazárónál hiányzott valaki. Akár ha kórházban feküdtél az sem érdekelte. Beírta. Ha puskázáson kapott valakit, rögtön 2 db egyest adott, egyet, mert csaltál, egyet mert nem tudtad.
Aztán év végén összesítette a piros és feketepontokat. Volt 2 pirospontom, akkor az egy hármas, amivel az év végi ötösömet el is intézte. Miért? Mert kétszer aktív voltam órán, de az ötöshöz kellett volna még egy harmadik is, de arra már nem volt lehetőség.
Totálisan elmebeteg volt az a nő, a mai napig hallom a sztorikat róla. Onnan ment nyugdíjba, soha senki nem tudta kikezdeni, pedig 30 éve még nem volt ilyen tanárhiány. Na, erről ennyit.
#13 érdekes az is hogy a kérdező eltűnt pedig azért azok a kérdések hogy a többiek is két jegyet kaptak e a beadandóra illetve hogy felelt e a kérdező vagy anélkül kapott egyest elég fontosak
Mert pl én úgy értelmeztem hogy hiányzott nem pótolta és úgy
kapott egyest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!