Mit tennél ha az osztályfőnök nem fogadná el a gyermeked? Többi lent..
Nyilván ha nem kedveli, váltani kell. Te sem maradsz olyan helyen, ahol cseszeget a főnököd, max, ha valami elképesztőt tud nyújtani a hely.
Mivel ahogy látom rosszul tanul a gyereked, tuti nem fognak neki örülni új helyen. Ha ezek mellé még a magatartásával is gond van(mi másért nem kedvelné az ofő?) és csak négyes, akkor kb lehetetlen az egész. Ha erről papírod is van, akkor meg teljesen lehetetlen. Ha nincs, mondd már el kérlek, hogy csináltad, az én kitűnő tanuló 4-5ös magatartású gyerekemnek is van, mindenhol elkaszálják és be vannak ijedve tőle, hiába ment egész jól a próbanap, kérdezett valamit padtársától, előre dolgozott és a figyelemzavarára fogták, ami egyébként nincs is neki, meg hogy elfáradt, mikor amúgy délután leckét ír, a barátaival játszik, vagy este 4-5 kor kezdődik neki két különórája is..
Lakcímváltással lehet csak másik suliba vinni. Egyébként mi ennél durvábbakért megyünk el, de a nem hitt neki részt könnyű volt kezelni, egyszerűen a gyerekem mindig "bemártja" magát is. Tehát nem csak azt mondja, hogy xy verekedett, hanem azt is, hogy meglökött, én visszalöktem, elkezdett ütögetni és én megrúgtam, mindezt azért, mert azt mondta, hogy mi Vajkkal szexelünk, én meg azt mondtam neki, hogy egy idióta. Csak már nem hallgatják meg, ha bizonyos gyerekekre panaszkodik, mert az ő piszkálódásaikat tűrni kéne csendben az elfogadás jegyében.
Ofővel beszélni mindenképpen. Ha ez nem visz sikerre, az igazgatóval.
Ha amúgy szereti a sulit, és meg vagytok a többivel elégedve, lehet elég egy osztály váltás is. Mégsem akkora trauma.
Amúgy simán lehet, hogy nem minden úgy van, ahogy a gyerek otthon elmondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!