Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Iskolai rendezvény tombola...

Iskolai rendezvény tombola ajándékainak beszerzése hogyan?

Figyelt kérdés

Az idei farsangot a fiam osztálya szervezi, a szülőknek kell beszerezni a tombola ajándékokat, a fődíjat is.

Mindig nagyon sok cucc szokott lenni, a fődíj is igen értékes, de őszintén nem tudom hogy lehet ezeket beszerezni.

Gondolom nem úgy van, hogy besétálunk egy ajándékboltba hogy mit szeretnénk és csak úgy adnak cuccokat, nekik sem érné meg, úgy képzelem, hogy valamit le kell papírozni...

Aki csinált már ilyet (bármelyik irányból) leírná kérem, hogy hogy működik ez?

jan. 9. 16:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra mennétek, hogy sok nyertes legyen, én olyan tombolán is voltam, hogy vettek egy karton rágót/cukrot/műanyag kis biszbaszt, és volt pár olyan kör, hogy na most nyert mindenki, akinek 25-re végződik a száma.
jan. 10. 21:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Cukorkát, kis apróságokat, biszbaszokat lehet zsákbamacskába is tenni. Mindenki nyer, tuti az öröm.
jan. 10. 21:53
 13/14 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, nálunk is a vállalkozóknál házalás szokott menni, bár a fődíj tavaly pl 100eft fölötti volt - ezt nem tudom hogy szerezték be. Az egész iskola részt vesz rajta + külsősök, tényleg rengeteg cucc szokott lenni... :S
jan. 11. 01:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez szülők nevelők bálján, akkor, nem iskolai farsang...

Kilincselni kell. És az osztályoknak összedobni.

jan. 11. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!