Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha egy hétig beteg a gyerek...

Ha egy hétig beteg a gyerek más sulikban is az van hogy a krétában dugig van azzal minden óra hogy mulasztás hiányzás igazolatlan?

Figyelt kérdés

Már hetfön szóltam hogy lázas torokfájós a kicsi és aztán mikor kiírta az orvos hogy 1 hétig otthon leszünk.

Az igazolást amikor megy majd köv.hétfőn suliba, beviszi.

Erre azt látom a krétában hogy minden egyes napra nagybetűkkel virít de még a különórákon is hogy hiánxzás hiányzás hiányzás

Az értesítésekben mulasztás mulasztás igazolandó.

Aztán hétfőn bevitte az igazolást de csak péntekre van írva hogy igazolt 6 óra. Az elotte levő napok mèg mindig igazolatlannak vannak feltüntetve.

És a krétában hiányzik pl a szerdai nap.

Tehát igy néz most ki:

Nov 13 igazolandó 1 óra

Nov 14 igazolandó 1 óra

Nov 16 igazolandó 6 óra

Szept 14 igazolt 2 óra

És a nov 15 nincs is ott

A gyereknek meg nekem is betegsèg alatt borzalom volt azt látni hogy hiányzás mulasztás igazolatlan.

De még ma se mutatja jól a kréta.

Mindenhol ilyen sz.r a kréta?

2023. nov. 22. 10:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
79%
Én azt bírom mikor betegség után igazolás leadva eltelik 2 hét és akkor jön az értesítés hogy mulasztás. Mondom hol a fenébe volt a gyerek ének óra helyett? És akkor nézem a dátumot az amikor beteg volt
2023. nov. 22. 17:29
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

Na nekem pl pénteken hazaküldte a tanár a gyereket, lett volna még 2 órája, ezt mindig ők igazolják, erre most arra a napra is kell igazolást kérnem.. Ma már ment iskolába, de már 7:30kor be volt írva egész napra hiányzónak, most meg már az össze igazolt hiányzás, pedig még meg sem írta az orvos az igazolást..

Szni kell a krétára, a kutyát nem érdekli mi van benne. Tavaly is szenvedtek vele a tanárok, év végén nekiültek és igazolgatták a hiányzásokat azoknak, akiknél tényleg csak valami baki volt, nem pedig ténylegesen lógtak

2023. nov. 23. 08:25
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van, aztán amikor beküldöm az igazolást, akkor kezdenek el szép lassan "eltűnni" a mulasztások. Bár idén még hála a jó égnek nem volt beteg a fiam, de tavalyról van tapasztalatom.
2023. nov. 23. 09:51
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, igen. Míg nincs igazolása, addig igazolatlan. Miután bevitte, ÉS a tanárnak volt ideje ezzel is szívni hogy mindent átírjon, lekerül.
2023. nov. 23. 18:04
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te olyan lehetsz, mint az én mostohaanyám, aki mindenen értetlenkedik, minden aprócseprő hülyeségből elefántot generál, de legalább 0-24 síkideg :D

Kívülről nézve nagyon mókás az ilyen ember.

2023. nov. 23. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!