Ha egy hétig beteg a gyerek más sulikban is az van hogy a krétában dugig van azzal minden óra hogy mulasztás hiányzás igazolatlan?
Már hetfön szóltam hogy lázas torokfájós a kicsi és aztán mikor kiírta az orvos hogy 1 hétig otthon leszünk.
Az igazolást amikor megy majd köv.hétfőn suliba, beviszi.
Erre azt látom a krétában hogy minden egyes napra nagybetűkkel virít de még a különórákon is hogy hiánxzás hiányzás hiányzás
Az értesítésekben mulasztás mulasztás igazolandó.
Aztán hétfőn bevitte az igazolást de csak péntekre van írva hogy igazolt 6 óra. Az elotte levő napok mèg mindig igazolatlannak vannak feltüntetve.
És a krétában hiányzik pl a szerdai nap.
Tehát igy néz most ki:
Nov 13 igazolandó 1 óra
Nov 14 igazolandó 1 óra
Nov 16 igazolandó 6 óra
Szept 14 igazolt 2 óra
És a nov 15 nincs is ott
A gyereknek meg nekem is betegsèg alatt borzalom volt azt látni hogy hiányzás mulasztás igazolatlan.
De még ma se mutatja jól a kréta.
Mindenhol ilyen sz.r a kréta?
Na nekem pl pénteken hazaküldte a tanár a gyereket, lett volna még 2 órája, ezt mindig ők igazolják, erre most arra a napra is kell igazolást kérnem.. Ma már ment iskolába, de már 7:30kor be volt írva egész napra hiányzónak, most meg már az össze igazolt hiányzás, pedig még meg sem írta az orvos az igazolást..
Szni kell a krétára, a kutyát nem érdekli mi van benne. Tavaly is szenvedtek vele a tanárok, év végén nekiültek és igazolgatták a hiányzásokat azoknak, akiknél tényleg csak valami baki volt, nem pedig ténylegesen lógtak
Kérdező, te olyan lehetsz, mint az én mostohaanyám, aki mindenen értetlenkedik, minden aprócseprő hülyeségből elefántot generál, de legalább 0-24 síkideg :D
Kívülről nézve nagyon mókás az ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!