Ha egy hétig beteg a gyerek más sulikban is az van hogy a krétában dugig van azzal minden óra hogy mulasztás hiányzás igazolatlan?
Már hetfön szóltam hogy lázas torokfájós a kicsi és aztán mikor kiírta az orvos hogy 1 hétig otthon leszünk.
Az igazolást amikor megy majd köv.hétfőn suliba, beviszi.
Erre azt látom a krétában hogy minden egyes napra nagybetűkkel virít de még a különórákon is hogy hiánxzás hiányzás hiányzás
Az értesítésekben mulasztás mulasztás igazolandó.
Aztán hétfőn bevitte az igazolást de csak péntekre van írva hogy igazolt 6 óra. Az elotte levő napok mèg mindig igazolatlannak vannak feltüntetve.
És a krétában hiányzik pl a szerdai nap.
Tehát igy néz most ki:
Nov 13 igazolandó 1 óra
Nov 14 igazolandó 1 óra
Nov 16 igazolandó 6 óra
Szept 14 igazolt 2 óra
És a nov 15 nincs is ott
A gyereknek meg nekem is betegsèg alatt borzalom volt azt látni hogy hiányzás mulasztás igazolatlan.
De még ma se mutatja jól a kréta.
Mindenhol ilyen sz.r a kréta?
"Betegen ezeket a gyereknek is rossz volt látnia hogy hiányzás mulasztas igazolatlan."
Miért, ott volt suliban? Nem. Akkor ez hivatalosan mulasztasnak hívják. Hülye szokás, de ez van. Azért nem írja a kréta automatikusan minden hiányzós értesítés mellé, hogy jobbulást, mert elképzelhető, hogy valaki nem betegség miatt van távol, így pedig teljesen okafogyottá válik a dolog.
A krétának diákfelülete is van a gyerekem meg magától nézegeti érdeklődik es hiányzott js neki a suli mert így lemaradt osztalymozizásról.is névnapozásrol ia a kistarsai is hiányoztak más llatformjuk nincs is csak a kréta es kinyitotta és mulasztás mulasztás igazilatlan hiányzás ezeket látta csak.
Még a háikat se tették fel arra a hétre.
Azt meg miert nem teszik fel hogy igazolt igazolt?
Ha már a mulasztást azonnal fel tudják tenni?
A nov 15 miert nincs fent?
Kimaradt egy nap..
De akk várok dec 4 ig a korábbi valaszok alapján
De azert írtam az ofőnek is
Igen, kicsit frusztráló, hogy minden tanóra után jött az üzenet, hogy mulasztás, mulasztás.
Viszont ennek is biztos van funkciója, ha lóg a gyerek, a szülő egyből tudja.
Nálunk úgy néz ki, hogy nem csak az ofő írja be, hanem bírja a különórás, beírja a helyettes, beírja a napközis. Ha igazoljuk a hiányzást, nem tűnik el egyből, hanem az ofőnek, a napközisnek és a helyettesnek is jóvá kell hagynia a saját óráikról a hiányzást.. Tehát ezért van, hogy eltűnik egy része, egy része meg nem. Amikor nincs tanítás, csak játék, akkor nem szoktak ilyesmit írni(pl kirándulás), hogy hiányzott, akkor sem, ha nem volt jelen. Gondolom ez jófejség.
Nézd az emaileket, én halomra kapom a levélszemetet, hogy történik a folyamat. Kérelem beküldve/ügy indítva, jóváhagyásra vár, jóváhagyva, ügy lezárva. Ilyenek szoktak jönni, szerencsétlen tanároknak iszonyú macera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!