Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Első felmérők osztályátlag...

Első felmérők osztályátlag máshol saccra? Azzal jött haza, hogy majdnem az egesz osztaly kapott kettest felmérőre nyugodjak meg.(alsóban)

Figyelt kérdés

Peldának olyat mondott hogy környezetből az volt az egyik kérdés hogy melyik volt az első ország. Anya te tudod?(hát még én sem.)

Most törődjek bele hogy ez ma egy alsó tagozat?

Hát nekem élete első kettese egyetemen volt csak..

#első felmérők
2023. szept. 12. 21:03
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%
30. Még nem szokott vissza az iskolába. Nem heccelni kell a gyereket, hanem figyelmeztetni, hogy vannak kötelességei. Gondolom a következő lépés a tanító számon kérése lesz.
2023. szept. 13. 19:05
 32/38 A kérdező kommentje:

Nem heccel.senki senkit

Meg eddig fordítva volt,a tanító jelezte nekem, hogy nem csinálja a házit meg a napköziben.(vettem észre!)

(Most én vagyok ott vele? Erröl írtam korábban is valamelyik kommentben hogy a napköziben semmi kontroll nincs, nem foglalkoznak velük)

Szóval nem a tanítók vannak reckíroztatva, hanem a szülők vannak.

2023. szept. 13. 19:41
 33/38 A kérdező kommentje:
23.kommentemben írtam erről is, hogy estére marad itthonra a tanulás, amikor már mindenkinek ki van égve az agya is.
2023. szept. 13. 19:43
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem viszed egy rendes suliba.
2023. szept. 13. 21:26
 35/38 A kérdező kommentje:

Ez egy sima átlag körzeti.

A másik a közelben meg általános iskola és gimi is egyben. 3. Valami hittansuli.

Anno ismerkedős nyíltnapokon meg amikor az egyikben megláttam hogy a tanító amit feladott feladatot a kicsiknek akik akkor végeztek az ovival es egyik sem értette a tanítót, és nézett mindenki hogy mit is kell csinálni?, ott az vágta el magáz nálam, masik helyekem egyik tanító raccsol, másik motyog, harmadikban megláttam a lépcsőt hogy simán ki lehet esni a korláton a mélybe, aztán így maradt a legközelebbi iskola amibn valahogy nem lettem rosszul semmitől :D

(Mondjuk a lépcsőről lezúgást itt sem hagyta ki a gyerekem de legalább nem tudott kiesni mert fal van mindkét oldalon, csak leesni tudott)

Viszont távoli rokonom azt mondja náluk a suliban napköziben van kontroll, kikérdrzik őket, és rámennek arra hogy kész legyen, es a nevelés is beletartozik a pedagógiába is ha nincs ott szülő.

Igazából ebből az egészből én nem tudom mit lehet kihozni.

Várom a szüneteket.

2023. szept. 13. 21:54
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nálam mindkét gyereknél alap volt, hogy a napköziből úgy jöttek haza, hogy nem volt kész a lecke. Legtöbb esetben nem is tudtam róla. Gyerek hazahozta az üres táskát, nem kell cipelni a tanszereket, bent lehet hagyni, és persze kész a lecke. Visszajelzést nem kaptam semmiről, csak 2 hónap múlva kapott 2 db egyest a gyerekem házi feladat hiány miatt. Második osztályban. Akkor bementem a tanárhoz, és megkérdeztem, hogy most kié is ez az egyes? Nem a napközis tanáré? Meg ha én nem tudok az egészről semmit, akkor mégis hogy tudtam volna segíteni? Erre az volt a válasz, hogy az a gyerek dolga, és én rosszul nevelem. Ja, köszi.

Én onnantól kivettem a napköziből, és itthon írtuk a leckét.

Iskolát nem váltanék emiatt, máshol sem jobb. Vagy ha véletlenül kifogsz egy jobb tanítónőt, semmi garancia arra, hogy végig is viszi az osztályt, hatalmas most a fluktuáció.

2023. szept. 14. 08:46
 37/38 A kérdező kommentje:

Amikor rugalmas munkaköröm volt, én sem járattam napközibe pont ezèrt, mert csak lemarad. De ma komunista rendszerű munkahelyem van, 16:40 re tudok érte menni.

Ha egy gyerek szép feleletet ad vagy ellenkezőleg mindig ő az akinek nincs kész, nem gyakorolta, nem tudja, az nagyon kihat az önbecsülésükre ebben a korban sajnos, mivel idealizálják a tanítókat felnéznek rá, meg akarnak felelni.

2023. szept. 14. 08:52
 38/38 anonim ***** válasza:

Persze, hogy ez gáz, nem kell magyarázkodnod, 1-2-3 nem oké jegy alsóban!

Nem mindenhol ilyen, csak a szr sulikban, írtam, hogy rálátok 3 sulira párhuzamosan(3.osztály), illetve egy waldorfra meg egy alapítványira.

Normális oktatás csak “versenyistálló” sulikban van, a többi az szakmunkásképző lélektörő gyermekmegörző.

Értelmes szülő otthon tanul a gyerekével, ha szr suli jutott, és minél hamarabb vált. Én átraknám amúgy a gimi+általános kombóba, ott tudnak tanítani, nem kell tőle félni. Egyébként nálunk nem a szülőt(nem csak) hibáztatják, hanem a gyereket cseszik le, ha nem csinálja, amit kell, és hát az se jobb.

2023. szept. 14. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!