Mennyit fizetsz gyermeked magántanárának?
Nem, nem akarok más pénztárcájában turkálni, ezért kérdezem egy anonim oldalon😉
Ha válaszolsz, írd le légyszi,
-hogy gyermeked általános vagy középiskolás-e
-pedagógus jár hozzá vagy diák, egyáltalán ki jár kihez, vagy esetleg online
-mennyi időre vonatkozik az ár
-Budapest/megyeszékhely/ város/ falu stb.
-ha van valami speckó helyzet, ami befolyásolta az árat, azt is!
Nagyon köszönöm, ha válaszolsz!
Hello ismét. 23/26-os vagyok. Hát figyelj én azt vettem észre, hogy az emberek nagy részének nincsen pénzze. Se a fiataloknak, se a 30-40 éves korosztálynak se a nyugdíjhoz közel állóknak. Emiatt ne csodálkozz, hogy az 5000 Ft áron elcsodálkoznak. Őszintén mit kapsz 5 ezerért a boltban?
Egy jobb minőségű kenyér 700-800 Forintot súrolja. Veszel hozzá egy kis kolbászt, szalonnát, 2-3 szem paradicsomot és el is ment az 5 ezer forint. Visszatérve. Drága minden ez tény! Viszont a legtöbb ember tehet róla, hogy nincsen pénzze. Nézd meg egyszer a boltban, hogy kinek mi van a kosarában. 60-70%-a a kosár tartalomnak gyakran felesleges, egészségtelen étel. Plusz ott van.még a dohányzás, meg italozás is. Az sem két fillér.
Budapesten szerintem az említett 5000 Ft / 60 perc reális! Ne aggódj lesz tanítványod :D . Plusz az időd is véges. A csoportos órák tartása tényleg jó ötlet. Viszont ebben is van egy két bökkenő.... A legtöbbször a szülő problémázik a csoportos oktatás ellen, hogy neki privát óra kell. Mert, hogy a gyereke nem érti a matekot.... Vagy megbukott történelemből. Stb.
A csoportos órák ellen sokszor tiltakozás megy, bezzeg a nyelvstúdiók csoportos oktatását annyira nem kritizálják. De ha csoportos érettségi kurzust hírdetsz mondjuk 5 főre kedvezményesebb óra díjért, mint a privát órák óradíjja, akkor már a szülőknek felhabzik a szája, hogy mered elkérni a tanfolyam árát 2 részletben :D ....
23/26/31 Vagyok. Hát pedig a legtöbb tanfolyamot előre kell kifizetni. Általában 1 alkalom ingyenes és utána ki kell fizetni X alkalmat előre. De ez nem csak nyelviskolánál van így, hanem mondjuk egy gyorstalpaló érettségi kurzusnál is. És lehet most mondani, hogy milyen fura elkérni előre a pénzt.
Velem előfordult már, hogy leoktattam valakit (akit ismertem) és nem volt hajlandó a 2 órás tanórát kifizetni. Konkrétan könyörögnöm kellett. Én ezt le szoktam írni vagy szóban elmondom a leendő tanítványaimnak vagy a szüleinek, hogy miért is kérem előre 1-2 nappal a pénzt. Általában meg szokták érteni. Igen hatalmas kárt okoznak azok akik lemondják az időpontot, főleg ha sok tanítványa van az embernek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!