Délutáni 2óra tesi hányadiktól van?
Akárhányadikban lehet.
Órarendtől függ.
Felső tagozattól általában.
A fiam kisgimis (felsős), ráadásul nyolcosztályosból ment hatosba.
Érdekes, hogy mennyire nem egységes ez az egész testnevelés téma meg az egyesületi sportolás elfogadása sem.
A nyolcasban heti 1x volt olyan 2 órás sáv, amit “tömegsport”-nak hívtak, csapatjáték volt- akinek volt egyesületi igazolása, annak nem kellett menni.
Most hatosban van, hiába versenysportoló, többszörös korosztályos magyar bajnok a sportjában, nem fogadják el az egyesületi igazolást jogszabályi hivatkozással sem, majd esetleg a nagygimiben (9. Osztálytól kérelemre…).
Nincs is ilyen dupla tesi délután és tényleg mindennap van… klassz lett volna azért a felmentés főleg olyan napokon, amikor az utolsó óra (pont kétszer van a héten), meg azért is, mert az egyik ilyen napon neki van iskola előtti hajnali edzése is (erőnléti, 1 óra) és esti edzése (sportági, min 1,5 óra) is… szerintem nagyon nem normális, hogy ennek tetejébe még nyomjon le egy 4. 5. Órányi sportot a tesióra keretében, mert nyilván a versenysport edzések azért nagyon sokkal többet kivesznek, mint egy tesi…
6-os vagyok.
Szerintem sem, ezért nem is fog járni. Egyesületben néptáncol, így igazolással el fogom hozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!