Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Számít majd az egyetemre hogy...

Számít majd az egyetemre hogy ha 10.be kaptam intőt? hanyadiktol számít bele a jegy az egyetemre majd?

Figyelt kérdés

10.es vagyok

10db igazolatlan órám van..

mondták hogy el küldenek családi ügy intézésre ott mit csinálnak(mi az)

házi rendünk:

1-3:szóbeli figyelmeztetés

4-10:intő

11-15:osztály főnöki intő

16-30:igazgatói intő

2021. dec. 21. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha sok az igazolatlanod, akkor elvehetik a családi pótlékot.

Törvényileg 10 igazolatlan óránál az iskola köteles jelezni a gyámügy felé a dolgot. Ha több igazolatlanod lesz, legrosszabb esetben kiemelnek a családból, ha úgy ítélik, hogy nem megfelelőek a körülmények.

Az egyetemi jelentkezésnél csak a beszámítható év végi jegyeket (magatartás/szorgalom nem számít annak) és az érettségi eredményeket nézik, ezen kívül mást nem (illetve bizonyos esetekben lehetnek egyéb kritériumok, mint például alkamassági vizsga, de azt mindentől függetlenül nézik).

2021. dec. 21. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy egyetemi felvételin a helyesírás és fogalmazáskészség is jól jöhet.
2021. dec. 21. 16:55
 3/4 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%
Kutyát nem fogja érdekelni a magatartás/szorgalom egyetemi jelentkezésnél.
2021. dec. 21. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:

A fogalmazásodon és az írásképeden még bőven van mit javítanod.

Ha ez meg van, akkor aggódj csak az egyetem miatt.

2021. dec. 22. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!