Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit reagálnál az osztályfőnök...

Mit reagálnál az osztályfőnök ilyen irányú megkeresésére (kivel barátkozik a gyerek)?

Figyelt kérdés

Harmadikos kisfiú. Az osztályfőnök március végén vette át az osztályt, akkor jött a suliba. Kb 2 hete felhívott, hogy beszélni szeretne velem. Én azt hittem, hogy a gyerek tanulmányairól van szó, de kiderült, hogy csak azért szólt, mert szerinte nem megfelelő gyerekkel barátkozik a fiunk, aki csak visszahúzza és beszélgessek el vele, hogy keressen inkább jobb barátokat magának.

Én hirtelen zavaromban alig jutottam szóhoz, majd az udvariasság határain belül maradva elküldtem az oföt melegebb éghajlatra, ugyanis az említett kislánynak csak annyi "bűne" van, hogy down szindrómás.

Ti ilyen esetben hogyan reagáltatok volna? Jeleznem kéne ezt az igazgató felé?

2023. jún. 10. 13:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
32%
lol szóval szerinted itt a tanárnő a probléma 🤣 Ilyenek minek szülnek gyereket?
2023. jún. 12. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!