Melyik elsősnek való iskolatáska márka jó, jobb?
Ezeket néztem: Belmil, Ars una, Herlitz.
Lényeg csattal vagy mágnessel záródjon, egy külső kulacs tartója legyen meg egy tolltartó rész.
És a legfontosabb: strapabíró legyen!
Ars una van nekünk, kb úgy néz ki így év végére is, mintha most vettük volna. A kicsinek is ilyet fogok venni, mikor iskolába megy.
Szerencsénk volt, hogy ez akadt a kosárba, mert nem néztem utána a márkáknak.
Neeem hiszem.... csak ugye ha sok a cucc....bele kéne mindent paszírozni a táskába... főleg ha még reggel "tél" volt... délután meg nyár 🙂
A csatokkal jobban boldogul ok...
14#
Most őszintén neked nem édes mindegy miért akar csatosat és nem zipzárosat?
Miért akarod ráerőltetni a te nézőpontod?
17, szerintem te félreértesz valamit.
Egyrészt nem csak egyvalaki kérdez, másrészt konstruktív beszélgetés lenne alakulóban, hogy melyik a jobb, mivel gondolom mindenki a legjobbat akarja venni.
Mi próbáltuk üzletben a csatost, nem tetszett. Óvodásként cipzárosa volt, sose volt vele gond. Cipzárosat vettünk.
Köszönöm a pro és kontra véleményeket!
Én a csatosra szavazok (nem nagyobb, csak kisebb esély van rá, hogy ne lehessen jól zárni, szerintem...ês két ovis táska cipzárja is megadta magát már, mivel minden cuccát belepaszírozták az ovónénik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!