Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Akik tízórait, uzsonnát...

Akik tízórait, uzsonnát parkolnak a suliba, melyik uzsonnás doboz vált be és miket pakoltok?

Figyelt kérdés

Nézegettem, léteznek csodás sokrekeszes kifolyásbiztos csillióért és mindenhol kapható kedvenc mintás egyrekeszes, nem biztonságos.

Valami köztes megoldás kellene...

Úgy gondoltam, hogy szendvics mellé pakolok még egészséges nasit is, de egy próba napon akkor meg nem fogyott el a szendvics.

Következő évtől váltunk, és nem az iskola által biztosított tízórait fogja enni.

2023. jún. 3. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Nylon zacskóba beleb@szni a szendvicseket, gyümölcsöt. Mi folyna ki? Iskolába nem pacalpörköltet szokás vinni.
2023. jún. 4. 05:11
 12/15 anonim ***** válasza:
"Vékony, nem zárható műanyag tasak" Kérdező, én ezt azért nem javaslom, mert ma már a környezetterhelésre is érdemes odafigyelni szerintem.
2023. jún. 4. 18:21
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

12

Ki mondta, hogy minden nap más műanyag tasak van? Arra van a szalvéta, hogy ne kenje össze a lekvár s a margarin.

2023. jún. 4. 20:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Pepcos olcso, mesefiguras, egyrekeszes uzsidobozunk van.

Szendvicset, melle zoldseget/sajtot/actimelt szoktam csomagolni tizorainak. Uzsira csak keksz es egy alma/korte/banan.

2023. jún. 7. 22:03
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Műanyagba, hogy szennyezzem a környezetet.
2023. jún. 7. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!