Anyukák, ti hány éves korig viszitek magatokkal a női nyilvános wcbe a fiú gyerekeiteket?
Meglepve tapasztaltam, hogy rengeteg anyuka a 8-10 éves fiú gyermekét is berángatja magával a női wcbe, aki az iskolában gondolom én már tud felügyelet nélkül pisilni a fiú wcben.
Az még jobban meglepett, hogy pár napja egy ebbe a korcsoportba tartozó kisfiú mondta az anyjának, hogy cikinek érzi és ő a fiú wcbe menne, az anyja meg lekiabálta, és agresszíven ráncigálta a nőibe.
Bevásárló központokban, strandokon,stb látok egyre több ilyet
Nem tudom, de egy női wc be az sem zavar ha felnőtt férfi jön, minden ajtó be van zárva, egyedül a kézmosási technikám tudja ellesni.
Én viszont nem tudok bemenni a férfi wc be mert ott szabadon garázdálkodnak.
Még kicsi a fiam, de nem tudom meddig viszem magammal, de nem szívesen ereszteném be felnőtt wc be, sok már a beteg állat.
Engem is zavarnak a fiúk a női wcben(a nagy ovisok, iskolások mondjuk 6-9 között), a lányomat is, de teljesen megértem, hogy nem engedik be egyedül, mert tényleg undorító a férfiak nagy része. Ha annyi zaklató lenne nők közt is, nem engedném a gyerekem egyedül a nőibe se.
Szóval én megértem őket, egyedül akkor lenne oké, ha amúgy vannak bent páran, nagy a forgalom, úgy kisebb az esélye a zaklatásnak. Ha csak annyit csinál valamelyik hogy rejszol a budin és kinyitja az ajtót mert gyereklábat lát a piszoárnál vagy gyerekhangot hall, a kissrác csak hátrafordul és kész a trauma. Túl nagy a rizikó, ha nagyobb a forgalom esélyes, hogy nem lesz ilyen, akkor már mehetne néha egyedül, amúgy nem.
Egyébként a "nagy" 8-9 évesek közt is van 120 centis gyerek is, meg a 6 éves is lehet 135 centi, szóval a méretből nem nagyon tudod belőni a korát.
Basszus.. és mi van akkor, ha nekem kell pisilni? A 7 éves fiam várjon meg egy bevásárlóközpontban vagy szupermarketben kint?
Amúgy simán bemegy a férfi wc-be, pl benzínkútra vagy egyéb kevésbé forgalmas helyre kb 2 éve is, kint megvárom. Na de őt nem hagynám kint ott sem, pláne nem egy Tescoban...
Öt évesnél rendben van
Nem azért zavar, mert hogy ő engem teszem azt meglátna pisilés közben.
Csak nem értem, miért neveli sok ember egyre életképtelenebbnek a gyerekét, nálunk a családban ez nem volt szokás, hogy már iskolás fiúkat is bevittek a nőibe, lányokat a férfibe.
Ha az iskolában képes egyedül elintézni a dolgát, anyuka segítsége nélkül, akkor máshol is, főleg, ha látszik rajta, hogy kellemetlenül érzi magát.
Szerintem akinek már iskolás nagyfiú létére sem hagyják, hogy elvégezze a dolgát egyedül, azt nem nevelik túl életre valónak.
Főleg, ha ő is szeretné hogy önállósodhasson, de nem engedik neki
És ennek nem értem az okát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!