Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » A sulitokban van tanárhiány?

A sulitokban van tanárhiány?

Figyelt kérdés
Általános vagy középsuli? Melyik tantárgy? Hogyan van bepótolva a tananyag?

2023. ápr. 25. 16:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
80%
9. Elhelyezkedik a másik szakpárjával, a törit meg nem tanítja. A lányom is angolt tanít nyelviskolában, nem ment közoktatásba és nem is fog.
2023. ápr. 26. 19:06
 12/31 anonim ***** válasza:
64%
9: "Nem értem mi az oka" tényleg? Tudod, mennyit keres egy (pláne kezdő) töritanár? Szerintem kevés érthetőbb dolog van, sajnos.
2023. ápr. 26. 19:33
 13/31 anonim ***** válasza:
12%

"Nem értem mi az oka" tényleg?

Tényleg.

Egy sima töriszakos tanár nem tud elmenni multiba pénzügyre. Valószínűleg nyelveket sem beszél.

És lehet, hogy felétek annyira sok olyan állás van, ahol nem kell semmi képesítés, és milliókat dobálnak az emberek után, mifelénk nem sok olyan állás van. Pláne, ami nem műszakos vagy nem nehéz fizikai munka.

Azt értem, hogy egy informatikatanár vagy nyelvtanár talál máshol állást, de egy töriszakkal azért nem könnyű. Aki meg tanít 20 éve, annak nem olyan rossz ám az a pénz.

Tudom, hogy mindenki azt hiszi, a szomszéd milliókat keres, közben a valóság meg az, hogy az átlagember nettó 200.000 ft-ot visz haza.

2023. ápr. 26. 19:42
 14/31 anonim ***** válasza:
39%

13-as, már hogyne tudna. A legtöbb ssc-s melóhoz a valóságban csak használható szintű nyelvtudást várnak (tapasztalat). Hogyne tudna nyelveket? Azért nézzük már ki egy fiatal frissdiplomásból, hogy legalább angolul/németül tud középfokon.

Illetve inkább kimegy külföldre mosogatni, mint hogy ezt a szart bevállalja, amit Mo.-n oktatási rendszernek csúfolnak.

2023. ápr. 27. 07:06
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Van tanárhiány, Bp. általános iskola.

Helyettesítésekkel van megoldva, ha az megoldás, hogy alig haladnak a tananyaggal.

2023. ápr. 27. 16:12
 16/31 anonim ***** válasza:
89%

"Azért nézzük már ki egy fiatal frissdiplomásból, hogy legalább angolul/németül tud középfokon."

Meg lennél lepődve. Azért azt is tudni kell, hogy az oktatás rothadása nem most kezdődött. Nem, nem tudnak a fiatalok nyelveket. Az, hogy az iskolában 10 évig volt nyelvórájuk, az nem jelent semmit. A multinál már a beugró HR-es interjún el szoktak bukni, mert nem tudnak magukról elnyökögni pár értelmes mondatot.

2023. ápr. 27. 22:36
 17/31 anonim ***** válasza:
2%
Talán nevelni kéne a kölyköket, és nem lenne tanárhiány. De itt csak a síránkozâs megy, hogy jaj szegény gyermekeink 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2023. ápr. 28. 11:32
 18/31 anonim ***** válasza:
77%
17, ja, mert a tanárok híresen azért hagyják el a pályát, mert a gyerekekkel van a baj.
2023. ápr. 28. 11:42
 19/31 anonim ***** válasza:
6%
Is, meg a pénz miatt is 😂😂😂😂
2023. ápr. 28. 12:00
 20/31 anonim ***** válasza:
89%
18. A tanárok jelentős része már kimondja, hogy a kezelhetetlen gyerek és a még kibírhatatlanabb szülők miatt nem marad a pályán.
2023. ápr. 28. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!