A több helyen hirdetett két féléves mester utáni tanári képzésre adnak olyan mester értékű diplomát, ami alkalmas doktori jelentkezésre? Vagy ezzel csak a tanárhiányt akarják kétségbeesetten csökkenteni?
Vagyis akkor az egy új msc diploma lényegében?
Nyilván eszem ágában nincs általánosban tanítani, de még ez lenne a leggazdaságosabb módszer.
Az nem is hangzik rosszul. Néztem amúgy ezek indulnak levelezőn, de önálló 4 féléves szakok nem igazán.
Amúgy lehet utánakérdezek még a kinézett egyetemnél. Mert ugyan van egy mesterdiplomám, de akkoriban nem gondoltam arra, hogy maradnék és a nem túl komolyan vett diplomamunka lehúzta.
Igazából már egy jó diplomával is elég pontom lenne, de a fenti miatt sokra megyek most azzal, hogy a vizsgáim amúgy elég jól sikerültek.
A lényeg, hogy a kinézett iskolába ugyan 3-as az alsó határ mester átlagra, viszont pont 3.5-től jár. Az én átlagom meg az elrontott diplomamunkával 3.42 és ezért szeretnék egy másik mester diplomát, amivel jelentkezhetek.
Hiába vannak plusz pontjaim hiányoznak azok a pontok amit az átlagra adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!