Csak nekem fura amit, a lányom napközis tanárnője csinál ebédeltetésnél?
A minap bementem a másodikos lànyomér a suliba, mert kivettem őt aznap a napköziből. Pont akkor vitték őket ebédelni, mondtam neki, hogy menjen ebédeljen meg. Amit a tanárnő átvitte őket az ebédlőbe a gyerekek beálltak a sorba és arra lettem figyelmes hogy az összes kislány beáll a fiúk elé sor elejére. Mikor eljöttünk megkérdeztem a lànyomat, hogy miért történt ez. A kislányom elmesélte, hogy év eleje óta így van, mert hogy a lányoké az elsőbbség. Viszont nekem ez NŐKÉNT kicsit túlzás. Van egy fiam is ès én is azt tanítom neki, hogy legyen udvarias főként a nőkkel, de szerintem a sornak az a lényege, hogy érkezés szerint beállsz és kivárod a sorodat. Szerintem ezzel csak feszültséget generál a fiúkban a tanárnő legalábbis a gyerek úgy fogja ezt fel, hogy: ,,Miért állhat be elém csak azért mert làny?”
Az én munkahelyemen is van ebédlő és meg se fordult még a fejemben, hogy engem a sor elejére kène engedni a többi kolleginával.
12:
Én nagyjából ismerem a lányom osztályát. Járnak oda rossz csont fiuk, de vannak nagyon szelídek is. A lányoknál is ugyanígy az én kislányom is van, hogy huncutkodik.
Viszont én azt kicsit igazságtalannak érzem, ha mondjuk 8 fiú nem bír magàval, akkor a többi 6-ot is megbüntetik mert a tanító néninek így könnyebb. A 4 rossz kislány meg röhög a markában.
Ha én megparancsolom neked, hogy a postán, az Aldi pénztárnál, meg kb mindelhol magad elé engedd a lanyokat/nálad fiatalabbakat/kék szeműeket/bal kezeseket/stb, akkor én azzal nevellek téged, ha már a szüleid nem voltak rá képesek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!