Tanszerlista - első osztály? Mikor kapjuk meg?
Még beiratkozásnál mondták, hogy valamikor a nyár folyamán lesz egy szülői értekezlet, ott elmondják a legfontosabb dolgokat az évkezdéssel kapcsolatban, de még nincs meg a dátum sem…
Augusztusban alig leszünk itthon, jó lenne már vásárolni, de felesleges dolgokat nem akarok.
Nálatok már meg van a lista?
Nekünk igen, egy listát küldtek e-mailben már.
De olyan részleteket, hogy mikor lesz első szülői, melyik osztályba kerül stb még nem tudunk.
Igen, még június közepén megtartották az első szülőit és megkaptuk a listát. Igaz, még nem vettem meg.
Amit én nem tudok, hogy tankönyosztás mikor lesz. Jó lenne, ha legalább lenne egy hétvége befedni. Hétköznap nem megy
Hűha, nálunk június közepén tartottak egy szülőit, mindent elmondtak, és megkaptuk a listát is.
De a városban a másik suliban csak augusztus utolsó napjaiban lesz szülöi, akkor kapnak csak listátvis :(
Sziasztok! Köszönöm szépen, hogy írtatok.
Én is úgy gondoltam, hogy nem az utolsó napokban kellene megadni a listát/szülőit tartani. Nálunk semmi nem volt még…
2 éve a nagynak valamikor júliusban elküldték e-mailben, aztán szept. 1-én szülőin még mondott dolgokat az of, úgyhogy lehetett megint vásárolni...
Idén a kicsi már áprilisban megkapta a listát amikor az of. meglátogatta őket az oviban, május végén volt egy teljesen felesleges szülői ahol elmondta, hogy majd szept. 1-én a szülőin elmondja, hogy mi kell... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Uh, szuper kilátások.
Arra számolok, hogy majd tanév elején kiderül még egy két dolog, amire mégis szükség van, de nem akkor szeretnénk megvenni az egészet..,
Nincs fent sajnos, szoktam nézni.
Melyik oldalról rendeltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!