Milyen eredményekkel zárta a gyereked ezt a tanévet?
6-os vagyok, az én fiam is ötödikes volt. Alsóban mindig becsúszott egy-két négyes, kitűnő sosem volt, de a fiúk közt ő volt a legjobb. Nem is értettem, mert nem nagyon tanult.
Most viszont sokat rontott, már kéne tanulni, és semmi kedve. Ráadásul a magatartásával mindig gond volt. Egy hármasa lett, az ének. Az is azért, mert az énektanár idegeire ment az órai viselkedésével. Bár úgy látom őt nem zavarja, hogy kerek egy egésszel rosszabb lett az átlaga, mint tavaly.
Nála márciusban volt egy hatalmas mélypont. Az ötösök után kapott vagy 5 db egyest, különböző tantárgyakból. Akkor kivettem egy hétre, hadd pihenjen. Utána megint ötösök jöttek, de sajnos eléggé lerontotta így az átlagát, szóval csak négyeseket kapott év végén. Viszont azt mondta az összes tanár, hogy mindig az ötödik a legrosszabb, utána megkomolyodnak. Remélem igazuk lesz, bár én a lányomnál valahol 7. környékén láttam a javulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!