Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha a gyereked "megfelelt"...

Ha a gyereked "megfelelt" minősítést kapott, akkor az milyen?

Figyelt kérdés
Mik vannak alatta, mik vannak felette? Vagy hányasnak felel meg? Hogy van ez?
2022. jún. 21. 21:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
21%

Kiválóan megfelelt - 5

Jól megfelelt - 4

Megfelelt - 3

Elégséges - 2

Elégtelen - 1

2022. jún. 23. 15:10
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

21!

Elsős a gyerek.

2022. jún. 23. 15:24
 23/26 anonim ***** válasza:
31%
21 vagyok. Nálunk most megy 2.-ba a gyerek. Év végén nem piros pont meg ilyenek voltak a mi sulinkba, csak év közben. És a bizonyítványba ugyan így voltak bele írva az eredmények, ahogy én leírtam.
2022. jún. 23. 15:29
 24/26 A kérdező kommentje:

Igen, minden más suliban így van, nálunk nem. A tanárnő azt mondta "minden elsősnél így van", de tudom, hogy nem igaz, hisz vannak ismerősi körben is, akik most kaptak, meg páréve bizonyítványt, és úgy van, ahogy a 21es írja, és MELLÉ kapnak egy papírt, amin ki van fejtve TANTÁRGYANKÉNT milyen területeken gyengébb, milyenek jobb a gyerek.

És igen, az zavar, hogy csak az van kiemelve, amije rossz, de az több oldalról, amiben kimagasló, az meg jelentéktelennek feltüntetve, letudva azzal, hogy a minimumot elérte, onnantól meg mindegy. Olyan, mintha csak a rossz tulajdonságaiddal próbálnának jellemezni téged. Ha nem értitek ez miért gond, hogy a gyereknek csak a hátrányai vannak kiemelve, az titeket minősít.

Nembaj, ez ilyen suli, rosszul választottunk, remélem a következő jobb lesz, írok mellé pár sort, hogy. Szerintem nem csak a magatartás számít és szerencsére a többi suli is így gondolja, írok nekik pár sort, hogy ez nem hármas teljesítmény, csak ennél a sulinál van így, hogy "megfelelt" vagy "nem megfelelő".

2022. jún. 23. 15:36
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk kérték a tanárok h ne váltsuk jegyre a szöveges értékelést mert pl a jól teljesített lehet egy gyenge 5 ös de erős 4es is.

Bár nálunk a megfelelt résznél után irják h mi miatt az mi nem megy mi megy jobban.

Ha iskola váltas lesz kérd az igazgatót mikor mész a gyerek papírjaiért h szoljon a tanárokbak fejtsék ki miért ez az eredménye az új iskolába tudják mi a fejlesztendő terület mert te azt láttad év közbe h hibátlan dolgozatokat ír

2022. jún. 24. 06:49
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak olyan volt, hogy nem felelt meg és megfelelt vagyis mehet másodikba vagy nem. Ez nem jegy.
2022. jún. 24. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!